Μας πήρε λίγο παραπάνω αλλά καταλάβαμε τι εννοεί ο κ. Μητσοτάκης με την τροχαία

Όλα άρχισαν κάπως έτσι...

Καμία οργανωμένη πολιτεία δεν μπορεί να παραγνωρίζει τους μεγάλους μακροπρόθεσμους κινδύνους. Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αποτελεί αμυντική πολιτική για την χώρα. Διότι συνιστά τον μεγαλύτερο μακροπρόθεσμο κίνδυνο για τον τόπο μας. #axizoume_kalytera

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) December 10, 2017

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει στο Twitter σχετικά με την καταστροφή στη Μάνδρα

και τις πληγές που έχει αφήσει αυτή πίσω της.

Ώσπου,

Η περίπτωση της Μάνδρας είναι παράδειγμα του τι δεν πρέπει να κάνουμε. Δεν χρειαζόταν να είναι κάποιος ειδικός για να γνωρίζει ότι τα νερά θα κατέβαιναν από τον δρόμο. Διότι ο δρόμος ήταν το ρέμα. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να προειδοποιήσει την τροχαία ώστε να τον κλείσει.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) December 10, 2017

Ωπ, μισό. Τι εννοεί ο κ. Μητσοτάκης; Μας πήρε λίγη ώρα (και μερικά χάχανα) παραπάνω για να πούμε πως ίσως καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει. Πάμε πρόταση-πρόταση:

«Δεν χρειαζόταν να είναι κάποιος ειδικός για να γνωρίζει ότι τα νερά θα κατέβαιναν από τον δρόμο». Ωραία ως εδώ.

«Διότι ο δρόμος ήταν το ρέμα». Πολύ σωστά, άσχετα βέβαια που κανένας ποτέ δεν έκανε τίποτε σχετικό παρά το γεγονός πως όλοι το γνώριζαν. Ας πάμε στο ψητό:

«Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να προειδοποιήσει την τροχαία ώστε να τον κλείσει». Ω! θεοί.

Προφανώς εννοεί πως θα έπρεπε να έχει προειδοποιήσει η Τροχαία ώστε να μην υπάρξουν τελικά εγκλωβισμένοι οδηγοί αλλά όλοι τον έχουν πάρει στο ψιλό.

Άδικος ο Μητσοτάκης. Κατηγόρησε την Τροχαία ότι δεν έκλεισε τους δρόμους και πνίγηκαν άνθρωποι στη Μανδρα. Δεν είπε τίποτα για το Λιμενικό που δεν μοίρασε έγκαιρα σωσίβια.

— Yzafiris (@yzafiris) December 11, 2017

Ο Μητσοτακης σαν σωστος φιλελευθερος ηγετης επρεπε να προτεινει ιδιωτικα διοδια για την ανακοπη ρεματων,χειμαρρων κλπ

Keywords
Τυχαία Θέματα