Με αγιασμό και εκτέλεση πέναλτι από ιερείς η επίσημη πρώτη προπόνηση του Παναργειακού

Ιερέας εκτελεί πέναλτι μετά τον αγιασμό και την πρώτη επίσημη προπόνηση του Παναργειακού

Με επίσημη προπόνηση την Δευτέρα 1η Αυγούστου ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναργειακού.

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00 στο ΔΑΚ Άργους πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός από τον πατέρ Γεώργιο Σελλή Πρόεδρο του ΙΣΚΕ και τον πατέρα Βασίλειο Δέδε ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν που βρίσκει την ομάδα του Αργους στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Παρόντες στην έναρξη των επίσημων

προπονήσεων οι παίκτες, το προπονητικό team και η διοίκηση της ομάδας που ευχήθηκε υγεία και καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η μικρή τελετή ολοκληρώθηκε με τα καθιερωμένα, όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα, Αργολικές Ειδήσεις, πέναλτι που εκτέλεσαν οι δύο ιερείς ευχόμενοι και αυτοί με την σειρά τους, υγεία σε όλους και καλά αποτελέσματα στους αγώνες που έπονται. 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΚαναδάς: Εργαζόμενος που απολύθηκε, γκρέμισε με μπουλντόζα ακίνητο της εταιρείαςΠιλότος πήδηξε από το αεροπλάνο πριν από αναγκαστική προσγείωση και σκοτώθηκεΟ Βίκινγκ βασιλιάς Bluetooth από τον οποίο "βαφτίστηκε" η ασύρματη τηλεπικοινωνιακή τεχνολογία
Keywords
Τυχαία Θέματα