Μέρκελ: Το πρόγραμμα λήγει τα μεσάνυχτα και δεν αναμένω νέες εξελίξεις

Άγνοια για την νέα προσφορά του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προς την ελληνική κυβέρνηση δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι το ελληνικό πρόγραμμα λήγει απόψε τα μεσάνυχτα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η «πόρτα παραμένει ανοικτή σε συνομιλίες».

Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters,
η Γερμανίδα καγκελάριος εκτιμά ότι δεν θα υπάρξουν νέες εξελίξεις.

BREAKING: Merkel says there will be no new developments on #Greece today: source

Reuters Top News (@Reuters) June 30, 2015

Όπως μεταδίδει το Reuters, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο του Κοσσόβου, η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτό το βράδυ ακριβώς τα μεσάνυχτα το πρόγραμμα λήγει και εγώ δεν έχω βάσιμες ενδείξεις για τίποτα άλλο», σημείωσε η γερμανίδα καγκελάριος.

«Πέρα από αυτό είναι σαφές ότι δεν θα κλείσουμε τους διαύλους επικοινωνίας μετά τα μεσάνυχτα απόψε. Αυτό σημαίνει ότι η πόρτα παραμένει ανοιχτή για συνομιλίες, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Ερωτηθείς σχετικά με το κατά πόσο ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έκανε μία πρόταση της τελευταίας στιγμής στην Ελλάδα, η Άνγκελα Μέρκελ απάντησε:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η τελευταία προσφορά που έγινε από την Κομισιόν και είμαι ενήμερη ήταν της περασμένης Παρασκευής».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα