Ναυάγιο στη Σικελία: Ερευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια ξεκινά η ιταλική Εισαγγελία

Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια ξεκίνησε σήμερα ο επικεφαλής εισαγγελέας της πόλης Termini Imerese, κοντά στο Παλέρμο, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ευθυνών στη βύθιση του υπερπολυτελούς γιοτ Bayesian, που στοίχισε τη ζωή σε 7 ανθρώπους.

Οι ιταλικές αρχές, «διερευνούν τις συνθήκες του ναυαγίου και το ενδεχόμενο πολλαπλών κατηγοριών για υπαίτια ανθρωποκτονία» αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, μια κατηγορία που στη Βρετανία αντιστοιχεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, εξηγεί ο βρετανικός Guardian

Η

έρευνα διευθύνεται από τον εισαγγελέα Ambrogio Cartosio ο οποίος αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου αύριο το πρωί, όπου θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το πού θα κινηθούν οι κατηγορίες και σε ποιούς..

Η πρόκληση ναυαγίου αποτελεί ξεχωριστό αδίκημα σύμφωνα με τον ιταλικό ποινικό κώδικα και όσοι κριθούν ένοχοι για πρόκληση ναυαγίου ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και 12 ετών..

Related...Nαυάγιο στο Παλέρμο: Ο πρόεδρος της Morgan Stanley International στους αγνοούμενουςΒρετανός δισεκατομυριούχος ανάμεσα στους νεκρούς του ναυαγίου στο ΠαλέρμοΝαυάγιο στη Σικελία: Ανασύρθηκαν τα πτώματα όλων των αγνοουμένων ανδρών
Keywords
Τυχαία Θέματα