Νέο ντοκιμαντέρ για τις Spice Girls με αφορμή την 25η επέτειο του εμβληματικού «Wannabe»

Η άνοδος του βρετανικού γυναικείου συγκροτήματος της ποπ Spice Girls και η παγκόσμια επιτυχία τους θα παρουσιαστεί στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Girl Powered: The Spice Girls» που θα προβληθεί από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4. Η κυκλοφορία γίνεται με αφορμή τα 25 χρόνια από το εμβληματικό πρώτο τραγούδι τους, «Wannabe».

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί το 2021 και θα περιλαμβάνει πλάνα αρχείου και «αποκαλυπτικές συνεντεύξεις»

με λεπτομέρειες για το πώς οι Posh (Βικτόρια Μπέκαμ), Baby (Εμμα Μπάντον), Ginger (Τζέρι Χάλιγουελ), Sporty (Μέλανι C) και Scary Spice (Mel B) αγωνίστηκαν για την επιτυχία, την ίδια χρονική περίοδο που στην μουσική σκηνή κυριαρχούσαν μεγάλα ονόματα της Britpop όπως οι Oasis και οι Blur.

Το Channel 4 ανέφερε σε τουίτ του: «Μέσα από αρχειακό υλικό και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, το ντοκιμαντέρ θα πει ολόκληρη την ιστορία του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος όλων των εποχών, έρχεται σύντομα στο κανάλι».

Spice Up Your Life with new documentary 'Girl Powered: The Spice Girls' (w/t). Through archive footage and revealing interviews, this series will tell the complete story of the best-selling girl band of all time - coming soon to @Channel4. Zigga Zig Ah!

Keywords
Τυχαία Θέματα