Ο τελευταίος χορός του Τομ Χάρντι με τον Venom

(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

O Eddie και ο Venom είναι σε φυγή. Κυνηγημένοι και από τους δύο κόσμους και με τον κλοιό να στενεύει, το δίδυμο αναγκάζεται να λάβει μια καταστροφική απόφαση που θα ρίξει τους τίτλους τέλους.

Ο Τομ Χάρντι είναι έτοιμος για το τελευταίο τανγκό με τον Venom, τον αντιήρωα της Marvel που έχει υποδυθεί τα τελευταία έξι χρόνια. Το

«Venom: The Last Dance», το πρώτο τρέιλερ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε, είναι η τελευταία ταινία της τριλογίας που αφηγείται την ιστορία του δημοσιογράφου Έντι Μπροκ και του σαρκοβόρου συμβιωτή και alter-ego του, Venom, γνωστού από τα κόμικς του Spider-Man.

Οι δύο προηγούμενες, το Venom και το Venom: Let There Be Carnage, σημείωσαν εισπρακτική επιτυχία. Το Venom συγκέντρωσε 856 εκατομμύρια δολάρια το 2018 και το Venom: Let There Be Carnage (2021) ξεπέρασε τα 506,8 εκατομμύρια δολάρια στο box office, επίδοση που αξιολογείται ως θετική, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο ότι κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας, όσο κι ότι είχε ήδη αρχίσει να καταγράφεται συνολικά μία μείωση του ενδιαφέροντος για τις ταινίες με υπερήρωες.

Το franchise ήταν μια εξαιρετική επιτυχία για τη Sony που επιχείρησε να δημιουργήσει ένα σύμπαν ταινιών βασισμένων σε δευτερεύοντες χαρακτήρες του Spider-Man. Ταινίες όπως το Morbius (2022) και το Madame Web (2023) έφεραν σημαντικά λιγότερα έσοδα από τις ταινίες του Χάρντι. Στο καστ του Venom 3 έχουν προστεθεί οι Τζούνο Τεμπλ και Τσιούετελ Έτζιοφορ.

Η Κέλι Μαρσέλ, σεναριογράφος των δύο πρώτων ταινιών κάνει στο «Venom: The Last Dance» το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και συνυπογράφει το σενάριο με τον Τομ Χάρντι.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟ Τζόνι Ντεπ είναι ο Σατανάς και ο Τζεφ Μπρίτζες ο Θεός: Η νέα ταινία του Τέρι ΓκίλιαμThis is Sparta: Επιστρέφουν οι «300» του Ζακ Σνάιντερ;Jeremy Renner: Αυτός θα είναι ο πρώτος του ρόλος σε ταινία μετά το σοβαρό ατύχημα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τομ Χάρντι, Venom,tom charnti, Venom