Οι Απαράδεκτοι ξανά μαζί σε τηλεοπτικό στούντιο μετά από 22 χρόνια

Μπορεί η τελευταία εκπομπή των Απαράδεκτων να προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 1993, αλλά παρά τα χρόνια που πέρασαν, και το γεγονός ότι η σειρά δεν προβλήθηκε σε επανάληψη παρά ελάχιστες φορές (σε αντίθεση με άλλες δημοφιλείς σειρές όπως «Κωσταντίνου και Ελένης» ή το «Ρετιρέ») η σειρά έχει ακόμα φοβερούς θαυμαστές, και τα βίντεο της στο YouTube σκίζουν.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί μπορείτε να δείτε το επεισόδιο όπου η Δήμητρα Παπαδοπούλου συμμετέχει στα καλλιστεία

Είκοσι δύο χρόνια μετά, στην εκπομπή «Τι νέα», που
θα προβληθεί απόψε 26 Νοεμβρίου στο Mega, (πρόκειται για καινούργια σχετικά εκπομπή που παρουσιάζουν η Δέσποινα Βλεπάκη και ο Κώστας Γιαννακίδης). Η Δήμητρα Παπαδοπουλου ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα συναντηθούν ξανά στο στούντιο της εκπομπής. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη, ενώ μήνυμα θα στείλουν επίσης ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Ρένια Λουιζίδου. Ανυπομονούμε να δούμε την εκπομπή αν και φυσικά έντονη θα είναι η απουσία του αγαπημένου μας ηθοποιού της εκπομπής, του αδικοχαμένου Βλάση Μπονάτσου.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα