Οι πιο διάσημοι παράνομοι δεσμοί της μικρής και της μεγάλη οθόνης

Οι παράνομες σχέσεις απασχολούσαν πάντοτε την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς σκηνοθέτες και σεναριογράφους. Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «The Affair» στις 30 Σεπτεμβρίου στον OTE TV, θυμόμαστε τις ταινίες και τις σειρές που θέλησαν να απαθανατίσουν το ευαίσθητο θέμα των παράνομων δεσμών και να εξετάσουν αν τελικά ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ή πολυγαμικό πλάσμα.

Άπιστη

Ένα αντρόγυνο ζει έναν ευτυχισμένο γάμο, μέχρι που θα βρεθεί στο δρόμο της Νταιάν Λέιν ένας
άγνωστος γοητευτικός άντρας. Ο απρόσμενος έρωτας με τον κατά πολύ νεότερό της άντρα δεν θα μείνει κρυφός από τον σύζυγό της, οποίος κυριεύεται από ζήλια και απόγνωση. Τα γεγονότα που ακολουθούν θα σημαδέψουν τη ζωή όλων τόσο πολύ, που πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να απαλλαγούν από τις τύψεις και τις ενοχές για όσα προκάλεσαν. Ένα είναι σίγουρο. Μετά την ταινία, θα δείτε με άλλο μάτι τον «απατημένο» Ρίτσαρντ Γκιρ, αλλά και όλες τις γυάλινες μπάλες χιονιού που διακοσμούν το σπίτι σας.

The Affair

Έχοντας ήδη δύο Χρυσές Σφαίρες, η δραματική σειρά «The Affair», είναι μία σειρά που ήρθε για να μείνει και ο λόγος είναι ότι εξετάζει τις εξωσυζυγικές σχέσεις με μία εντελώς διαφορετική ματιά. Η σειρά διερευνά τις συναισθηματικές επιπτώσεις μιας εξωσυζυγικής σχέσης μεταξύ ενός δασκάλου και μίας νεαρής σερβιτόρας, όταν οι δύο τους συναντιούνται σε ένα θέρετρο στο Long Island. Ο Νώε είναι δάσκαλος στη Νέα Υόρκη, ένας ευυπόληπτος σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος έχει αγανακτήσει από την οικονομική εξάρτηση που έχει από τον πεθερό του. Η Άλισον από την άλλη, είναι μία νεαρή σερβιτόρα που προσπαθεί να ξαναζήσει τη ζωή της και τον γάμο της μετά τον θάνατο του παιδιού της. Τι γίνεται όταν διασταυρώνονται οι δρόμοι του Νώε και της Άλισον; Θα το δείτε στις 30 Σεπτεμβρίου στον OTE CINEMA 4HD στις 22.00. Πρωταγωνιστούν o Dominic West, η Ruth Wilson και η Maura Tierney.

Ολέθρια σχέση

Από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες σχετικά με μία παράνομη σχέση που είχε ολέθριες συνέπειες. Πρόκειται για την ιστορία μίας ερωτική περιπέτεια της μιας βραδιάς ενός παντρεμένου άντρα που καταλήγει σε εφιάλτη, όταν η ερωμένη του δεν τον αφήνει σε ησυχία, ούτε τον ίδιο, ούτε την οικογένειά του. Η Γκλεν Κλόουζ σε μία από τις πιο δυνατές της ερμηνείες με αποκορύφωμα την χαρακτηριστική σκηνή με το κουνέλι μέσα στην κατσαρόλα και ο Μάικλ Ντάγκλας που μάλλον μετάνιωσε πολύ το ερωτικό ατόπημα που έκανε, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Scandal

Σε αυτή τη σειρά, οι εξωσυζυγικές σχέσεις διαδέχονται η μία την άλλη με αποκορύφωμα εκείνη του προέδρου των ΗΠΑ με την Ολίβια Πόουπ, της γυναίκας που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της εικόνας των δημόσιων προσώπων από τα σκάνδαλα που έρχονται στην επιφάνεια. Η δραματική σειρά, που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό στην Ελλάδα, έχει πολλά σκάνδαλα αλλά τα πιο πιπεράτα είναι αυτά που αφορούν παράνομους δεσμούς.

Last night

Η ιστορία ενός ζευγαριού που δείχνει ότι μερικές φορές τα φαινόμενα (και οι άνθρωποι) απατούν και πολλές φορές μία παράνομη σχέση μπορεί να έρθει τη στιγμή που δεν το περιμένεις και από ανθρώπους που δεν περιμένεις. Τελικά οι δυνατές σχέσεις τελειώνουν ή μπορούν να κρατήσουν για πάντα; Υπάρχει μονογαμία; Αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμα καλείται να απαντήσει η ταινία, η οποία διαδραματίζεται σε μία συγκεκριμένη βραδιά με την Κίρα Νάιτλι να αφήνει το μυστήριο να πλανάται με την τελευταία σκηνή.

Η σειρά «The Affair» κάνει πρεμιέρα στον OTE CINEMA 4HD στις 30 Σεπτεμβρίου στις 22.00.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα