Σεισμός στην Τουρκία: Το «ευχαριστώ» του Ιμπραήμ Καλίν στον Μητσοτάκη

Τις ευχαριστίες της Τουρκίας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε μέσω Twitter ο ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν,  για την ελληνική συμπαράσταση και υποστήριξη προς την χώρα του για τις δύσκολες ώρες που περνάει μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, γράφοντας: «Κύριε πρωθυπουργέ. Σας ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξή σας».

Sayın Başbakan. Tüm destekleriniz için teşekkür ediyoruz.

İbrahim Kalın (@ikalin1) February
10, 2023

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, την Τρίτη, είχε κάνει την δική του ανάρτηση στο Twitter στην οποία ανέφερε, «Βαθιά θλίψη για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία . Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν. Η Ελλάδα κινητοποιεί τις δυνάμεις της και θα βοηθήσει άμεσα».

Deeply saddened by the devastating earthquake disaster in Türkiye and Syria. Our heartfelt condolences go out to the families of the victims and our thoughts are with all the people affected. Greece is mobilizing its resources and will assist immediately.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) February 6, 2023ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤουρκία: Χάνονται οι ελπίδες για επιζώντες 100 ώρες μετά τον σεισμό, στους 21.500 οι νεκροίΌχι δάκρυα για τη Συρία: «Είμαι κυριολεκτικά αηδιασμένη, υπάρχουν παιδιά που τους έχασαν όλους»Η ελληνική βοήθεια στην Τουρκία
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σεισμός, Τουρκία, Ιμπραήμ Καλίν, Μητσοτάκη,seismos, tourkia, ibraim kalin, mitsotaki