Σοβαρά τροχαία με εγκατάλειψη των θυμάτων από οδηγούς σε Αγίους Αναργύρους και Κέρκυρα

Φωτογραφία αρχείου

Δύο σοβαρά τροχαία, το ένα θανατηφόρο, σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες σε Αττική και Κέρκυρα ενώ και στις δύο περιπτώσεις οι εμπλεκόμενοι εγκατέλειψαν τα θύματα τους.

Νωρίς το πρωί, μια γυναίκα παρασύρθηκε από μηχανή στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στους Αγίους Αναργύρους. Ο οδηγός εγκατέλειψε το θύμα που διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά της.

Επίσης σοβαρό τροχαίο

με εγκατάλειψη σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο 18χρονοι νεαροί και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. 

Ο ένας μάλιστα είναι βαριά τραυματισμένος στο πόδι και κρίθηκε αναγκίαο να διακομιστεί τελικά στο Αττικό Νοσοκομείο καθώς υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να έχανε το πόδι του.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη έναςνας 28χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε μηχανή με δύο 18χρονους, τους οποίους εγκατέλειψε τραυματισμένους στην άσφαλτο.

Για την σύλληψη του οι αστυνομικοί αξιοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας ,αλλά και μαρτυρίες .

Related...Τρέϊσι Όττο: Το «θα σας σκοτώσω» του πρώην, η επίθεση με όπλο και η παρουσία στο ΠαρίσιΠαραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η "επανάσταση" - Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης στο ΠαρίσιΣτην Ελλάδα που έχει πληγεί από την ξηρασία, οι υδροφόρες κρατούν ζωντανές τις καλλιέργειες
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοβαρά, Αγίους Αναργύρους, Κέρκυρα,sovara, agious anargyrous, kerkyra