Συνάντηση Τσίπρα - Κωνσταντοπούλου στο Μέγαρο Μαξίμου

Στον απόηχο των 31 αυτή τη φορά διαφοροποιήσεων συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με την Πρόεδρο της Βουλή, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έπειτα από αίτημα της ίδιας.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης των δύο αναμένονται με ιδιαίτερο πολιτικό
ενδιαφέρον καθώς η πρόεδρος της Βουλής έχει διαφοποιηθεί από την γραμμή την οποία ακολουθεί η κυβέρνηση ψηφίζοντας όχι στις τελευταίες δύο ψηφοφορίες στη Βουλή.

Χθες,Τετάρτη η πρόεδρος της Βουλής κατά την τοποθέτησή της στην Ολομέλεια είχε τονίσει μάλιστα ότι «κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τον εκβιασμό προς την κυβέρνηση, να τον συγκαλύψει ή να τον καλλωπίσει», προσθέτοντας ότι αυτό που συντελείται σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πραξικόπημα.

«Κάποιοι στην Ευρώπη εκβιάζοντας την κυβέρνηση με την επιβίωση του λαού θέλουν να διαμηνύσουν στους λαούς ότι δεν έχει νόημα τι αποφασίζουν. Η λέξη εκβιασμός, πραξικόπημα, συνθηκολόγηση, παραπέμπουν σε εκτροπή και προσπάθεια να το καταστήσουν ευρωπαϊκό πλαίσιο που δεν είναι» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι κατά τις 14:00 προσήλθαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς και ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα