Τέλος οι πολυτέλειες και τα πάρτι για τον πιο περιζήτητο εργένη της Κίνας με δικαστική εντολή

Τέλος τα ταξίδια στην πρώτη θέση, η αγορά ακινήτων, η διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, οι διακοπές, το γκολφ ή οι επισκέψεις σε κλαμπ. Αυτές οι απίστευτες απαγορεύσεις επιβλήθηκαν στον γιο Κινέζου δισεκατομμυριούχου, από δικαστήριο της Σαγκάης.

Ο Γουάνγκ Σικόνγκ, που είναι ο μοναδικός γιος του μεγιστάνα κτηματομεσίτη Γουάνγκ Τζιανλίν και ο κληρονόμος της εκτιμώμενης περιουσίας των 12,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θεωρείται ο πιο περιζήτητος εργένης στην Κίνα.

Σύμφωνα με την The South China

Morning Post, οι απαγορεύσεις αυτές ήρθαν με δικαστική εντολή όταν η εταιρεία του έχασε αγωγή στο δικαστήριο της Σαγκάης. Ο 31χρονος κληρονόμος φέρεται να χρωστάει 151 εκατομμυρίων γιουάν (21,6 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η απόφαση του δικαστηρίου απαγορεύει απολαύσεις που σχετίζονται με τα ταξίδια και τα πάρτι, όπως να ταξιδεύει στην πρώτη θέση, να αγοράζει ακίνητα, να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία, να πηγαίνει διακοπές, να παίζει γκολφ ή να πηγαίνει σε κλαμπ.

Ο «πιο περιζήτητος εργένης της Κίνας» φροντίζει επιδεικνύει με κάθε τρόπο τα πλούτη του, με φαντασμαγορικά πάρτι ή αγοράζοντας ακριβά gadgets. Πρόσφατα έγινε είδηση γιατί αγόρασε οκτώ iPhones για τον σκύλο του Κοκό.

Η δικαστική εντολή κατά του Γουάνγκ μπορεί να συνδέεται, σύμφωνα με την Daily Mail, μπορεί να συνδέεται με το αυστηρό σύστημα κοινωνικής συμπεριφοράς στη χώρα, ένα πρόγραμμα που παρακολουθεί τη συμπεριφορά των 1,4 δισεκατομμυρίων πολιτών της. Βάσει αυτού, οι πολίτες μπορούν να επιβραβεύονται ή να τιμωρούνται, με βάση την κοινωνική τους συμπεριφορά. Τα δικαστήρια μπορούν να απαγορεύσουν δραστηριότητες όπως η χρήση των τρένων, των αεροπλάνων ή η διαμονή σε ξενοδοχεία πολυτελείας.

Τα αδικήματα που μπορούν να επηρεάσουν αυτές τις κοινωνικές αξιολογήσεις, ποικίλουν. Από το να μην έχει πληρώσει κάποιος ένα πρόστιμο, μέχρι να μη μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου του.

Το σύστημα θα είναι πλήρως λειτουργικό έως το 2020, αλλά έχει ήδη δοκιμαστεί σε πολλές πόλεις της Κίνας. Στην υπηρεσία του συστήματος αυτού εντάσσονται και πάνω από 170 εκατ. κάμερες, μαζί με τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου.

Πέρσι, μέσω αυτού του συστήματος, τιμωρήθηκαν εκατομμύρια πολίτες με χαμηλές βαθμολογίες, στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές όπως μη πρόσβαση στα τρένα ή η απαγόρευση να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια, σύμφωνα με το Associated Press.

πριν φυγετε... Η διαφορά μεταξύ δισεκατομμυριούχων και εκατομμυριούχων είναι το πως απαντούν σε μια απλή ερώτηση για τα λεφτά Forbes: Οι δισεκατομμυριούχοι που εκδιώχθηκαν από τις ίδιες τις εταιρείες τους Εξι δισεκατομμυριούχοι που εγκατέλειψαν τις σπουδές τους και έκαναν περιουσία
Keywords
Τυχαία Θέματα