Θα γίνει η μεγάλη έκπληξη στην τελευταία σεζόν του Downton Abbey;

«Δεν έχω κατέβει ποτέ στην κουζίνα!», δηλώνει η διάσημη αριστοκράτισσα Violet Crawley στο τελευταίο τρέιλερ για την νέα και τελευταία σεζόν του Downton Abbey.

«Έχετε διαβατήριο;», την ρωτάει η Isobel περιπαικτικά και το μόνο που περνάει από το δικό μας μυαλό είναι ότι η έκτη σεζόν του Downton Abbey κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στον OTE TV στο κανάλι OTE CINEMA
4HD στις 29 Σεπτεμβρίου. Η έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία για τη διάσημη αγγλική σειρά που έχει καταφέρει να κερδίσει κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο.

Η Maggie Smith, κατά κόσμο Violet Crawley, έχει καταφέρει να μας κερδίσει με το κυνικό της πνεύμα, τις δηλητηριώδεις ατάκες της και το αριστοκρατικό της στιλ, οπότε είναι απορίας άξιο αν τελικά θα δούμε μία γυναίκα της παλιάς αριστοκρατίας να κατεβάζει τον εαυτό της, κυριολεκτικά και μεταφορικά, κατεβαίνοντας τις σκάλες και πηγαίνοντας μία βόλτα στην κουζίνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τελικά κάνει μία τέτοια κίνηση θα σημαίνει ότι υπάρχει απόλυτη ανάγκη, αφού η ψηλομύτα αλλά καλόκαρδη κόμισσα δεν θα ανεχόταν ποτέ να κάνει μία τέτοια κίνηση.

via GIPHY



Η κόμισσα Violet Crawley δεν είναι η μόνη που φαίνεται ότι θα κάνει την ανατροπή, αφού η Lady Mary δείχνει να ξεχνάει τους καλούς της τρόπους και το τρέιλερ την βρίσκει να έρχεται αντιμέτωπη με έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη που προσπαθεί να διώξει από το σπίτι. Θα έχει άραγε προβλήματα η Lady Mary;

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκτη σεζόν του Downton Abbey θα είναι και η τελευταία και αν και κυκλοφορούσαν πολλές φήμες σχετικά με την κόμισσα Violet Crawley για το αν τελικά θα παίζει ή όχι στην σειρά, οι συντελεστές αποφάσισαν να μην απογοητεύσουν το κοινό και να εμφανιστεί κανονικά. Η δραματική σειρά έχει πάρει τις περισσότερες υποψηφιότητες για Emmy από οποιαδήποτε άλλη μη-αμερικανική σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης με 51 υποψηφιότητες και έχει κερδίσει 3 Χρυσές Σφαίρες.

Μυστήρια, αποκαλύψεις και πολλές σκηνές αγγλικής αριστοκρατίας κάνουν πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου στις 22:00, αποκλειστικά στο OTE CINEMA 4HD, με την καινούρια και τελευταία σεζόν του Downton Abbey

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα