Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στις 19:30

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους πολίτες με νέο τηλεοπτικό μήνυμα και όπως είναι φυσικό θα εστιάσει στις ημέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα θα εξάρει την στάση που έχει επιδείξει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στην εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων με στόχο την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού αλλά ταυτόχρονα θα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τους λίγους που δεν συμμορφώνονται.

Ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει για την ανάγκη να εορταστεί φέτος το Πάσχα

με έναν διαφορετικό, πιο εσωτερικό θα έλεγε κανείς, τρόπο. Χωρίς να πάμε σε εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα ή το βράδυ της Ανάστασης ή σε συγγενικά σπίτια για το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα εστιάσει στην επιτυχημένη εφαρμογή των μέτρων χάρη στα οποία η κατάσταση στη χώρα μας είναι πολύ καλύτερη συγκριτικά με άλλες χώρες, στην πρόθεση του να στηρίξει το ΕΣΥ, στην σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα εφόσον όλα πάνε καλά και θα καλέσει τους πολίτες να λειτουργήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα επιδείνωσης εξαιτίας κάποιου εφησυχασμού.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Πέτσας: Δεν επιτρέπονται το Πάσχα οι επισκέψεις σε σπίτια συγγενών και φίλων Τα σχέδια της κυβέρνησης για το επόμενο πακέτο στήριξης
Keywords
Τυχαία Θέματα