Το καλύτερο μυστικό για τη μάχη κόντρα στην ακρίβεια

Η

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιεί μια μοναδική πρωτοβουλία, προσφέροντας επιταγές αξίας 3€ και 6€ για αγορές σε συγκεκριμένα αγαπημένα προϊόντα, καθιστώντας το καλάθι των αγορών το φθηνότερο και το πιο προσιτό της αγοράς. Με κάθε αγορά αυτών των προϊόντων, οι καταναλωτές που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με την ακρίβεια, επιβραβεύονται για την εμπιστοσύνη τους με επιταγές που μειώνουν το κόστος του καλαθιού τους και κάνουν τις καθημερινές αγορές τους πιο οικονομικές!

Η πρωτοβουλία μείωσης τιμών της ΑΒ Βασιλόπουλος με λίγα λόγια

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επιστρέφει την αγάπη και την εμπιστοσύνη

των πελατών της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κερδίζουν 3ευρες και 6ευρες επιταγές με κάθε αγορά βασικών προϊόντων.

Αυτές οι επιταγές ισχύουν για προϊόντα όπως φρέσκο κρέας, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ψάρια και θαλασσινά, προϊόντα κατάψυξης, τυριά, αλλαντικά, είδη άρτου, γαλακτοκομικά, αναψυκτικά, μπίρες, κρασιά, καθώς και απορρυπαντικά και χαρτικά.

Πώς θα αξιοποιήσετε αυτό το προνόμιο;

Κάθε εβδομάδα, στα ΑΒ αγοράζοντας τα αγαπημένα σας βασικά προϊόντα, λαμβάνετε 3ευρες και 6ευρες επιταγές που μειώνουν το κόστος του καλαθιού σας και οι καθημερινές σας αγορές γίνονται πιο οικονομικές!

Στα καταστήματα της ΑΒ, με τόσες επιταγές για επόμενες αγορές, όλοι επιστρέφουν για φθηνότερο καλάθι γεμάτο με τα καλύτερα προϊόντα και για την εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Γιατί, στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή!

Μέσα από την ποικιλία προϊόντων και πάντα με οδηγό την άριστη ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού. Στην ΑΒ, το καλό είναι για όλους! Με αυτή την αρχή ως οδηγό, η ΑΒ Βασιλόπουλος στέκεται δίπλα σε πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες με ένα δίκτυο που αγγίζει τα 580 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Η πρωτοβουλία της ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί μια δέσμευση προς τους πελάτες της για αγορές πιο προσιτές και με ανταμοιβή. Σε μια εποχή που όλοι αναζητούμε τρόπους να εξοικονομήσουμε χρήματα χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα, η ΑΒ δείχνει το δρόμο με πράξεις που κάνουν τη διαφορά.

Με την ΑΒ Βασιλόπουλος, το καλό είναι για όλους και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να νιώθουμε καθημερινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το καλύτερο μυστικό για τη μάχη κόντρα στην ακρίβεια,