Το μυστικό να έχεις μια καλή μέρα ακόμα και όταν δεν έχεις χρόνο

Οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης κάνουν τον χρόνο μας πολύτιμο. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να βρίσκουμε έξυπνους τρόπους ώστε να γλιτώνουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε, ειδικά το πρωί, που είναι δύσκολο να βρούμε δύναμη για να σηκωθούμε από το κρεβάτι.

Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί υπάρχουν απλές κινήσεις και εύκολες λύσεις, που θα κάνουν το πρωινό μας καλύτερο, ακόμα κι όταν έχουμε λίγο χρόνο στην διάθεσή μας.

Τι θα φορέσω σήμερα;
Ξυπνάτε το πρωί, σηκώνεστε με δυσκολία από το κρεβάτι και κοιτάζετε με απορία την ντουλάπα σας προσπαθώντας να βρείτε τι θα φορέσετε σήμερα. Εάν, όμως,
έχετε αποφασίσει από το βράδυ τι θα φορέσετε την επόμενη ημέρα, θα έχετε γλιτώσει πολύ χρόνο και θα έχετε κερδίσει λίγο ύπνο παραπάνω. Επίσης, θα μειώσετε τις πιθανότητες να πάτε στο γραφείο με μία μπλε και μία μαύρη κάλτσα, επειδή δεν βλέπατε μπροστά σας από τη νύστα.

Είναι όλα στη θέση τους;
Η ακαταστασία είναι πάντα δυσάρεστη και κάνει τη ζωή μας δύσκολη, αλλά αν δεν μπορείτε να βρείτε ούτε που είναι τα κλειδιά σας το πρωί, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Δεν θα πιστεύετε πόσο πιο χαρούμενοι θα είστε όταν δεν θα χρειάζεται να αργήσετε στην δουλειά σας επειδή ψάχνετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας, τα οποία τελικά βρίσκονται στο ψυγείο.

Τι έχει το μενού για πρωινό;
Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και δεν πρέπει ποτέ να παραλείπεται. Πριν προλάβετε να πείτε ότι δεν έχετε χρόνο, δοκιμάστε να ξεκινήσετε την ημέρα σας απολαυστικά και θρεπτικά με την Amita Πρωινό, μία πλήρη πρόταση χυμού, η οποία συνδυάζει αρμονικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για ένα πρωινό ξεκίνημα με ενέργεια και τόνωση. Χυμός 6 φρούτων (πορτοκάλι, μήλο, αχλάδι, μπανάνα, λεμόνι, μανταρίνι), φυτικές ίνες από σιτάρι ολικής αλέσεως, μέλι και βιταμίνες C,D,A και Ε, είναι ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσει καλά η μέρα σας.

Στο γραφείο τι θα φάμε;
Μπορεί με την Amita Πρωινό να καλύψατε τις πρωινές σας ανάγκες, αλλά την υπόλοιπη μέρα τι θα φάτε; Επειδή το πρωί δεν θα έχετε πολύ χρόνο για να ετοιμάσετε το τάπερ που θα πάρετε στο γραφείο και επειδή δεν είναι καθόλου υγιεινό και οικονομικό να παραγγέλνετε απ' έξω, φροντίστε να έχετε ετοιμάσει από το βράδυ το φαγητό σας για το γραφείο.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα