Το πιο epic Cocktail Party του Athens Bar Week έρχεται στις 7 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη

Τα τελευταία τρία χρόνια, το Athens Bar Week International Closing Party, αποτελεί το γεγονός - φαινόμενο που έχει μπει για τα καλά στις καρδιές μας: ένα πραγματικό love at first sight!

Το Athens Bar Week περιλαμβάνει μια ολόκληρη εβδομάδα ατελείωτου bar hopping, με διάφορα events να διαδραματίζονται στα πιο hot bars της πρωτεύουσας και διακεκριμένους bartenders από όλο τον κόσμο να δημιουργούν signature

cocktails και να εκπλήσσουν τους drink lovers. Το φετινό Athens Bar Week θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον Νοέμβριο, από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου σε 50 σημεία της Αθήνας, ενώ περισσότερα από 120 events θα διαδραματίζονται ταυτόχρονα.

Κλείσε το εισιτήριο σου για το Athens Bar Week International Closing Party εδώ!

Η πιο epic εβδομάδα δεν θα μπορούσε να μην κλείσει με ένα επίσης epic party για το κατάλληλο “σβήσιμο”! Το Athens Bar Week International Closing Party έρχεται στις 7 Νοεμβρίου και υπόσχεται να είναι το πιο συναρπαστικό party της χρονιάς, μεταμορφώνοντας την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε έναν παράδεισο για τους cocktail lovers. Αυτή η βραδιά δεν είναι απλά ένα party, αλλά μια εμπειρία γεμάτη ένταση, socializing, και αμέτρητες στιγμές απόλαυσης.

Αν δεν σε πείσαμε ακόμα για να κάνεις join στην πιο epic παρτάρα της χρονιάς, ιδού 3 σοβαροί λόγοι που θα σε κάνουν να κλείσεις τώρα το εισιτήριό σου!

1. Αμέτρητα cocktails απο τα καλύτερα bars

Tο International Closing Party του Athens Bar Week υπόσχεται εξαιρετικά ποτά και ακαταμάχητα cocktails από την αφρόκρεμα των εγχώριων αλλά και διεθνούς φήμης bartenders. Ανακάλυψε μοναδικές προτάσεις δροσιστικών ποτών και πειραματίσου με διαφορετικές γεύσεις σε πάνω από 30 pop-up bars, από γλυκά και γλυκόπικρα μέχρι bitter cocktails, όλα φτιαγμένα από τους καλύτερους. Επιπλέον, δεν μπορείς να χάσεις τα 5 θεματικά Three Cents bars(Paloma Bar, Gin & Tonic Bar, Frost Bar, Whiskey Bar, All Stars Bar), τα οποία υπόσχονται μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων. 

Και μην ξεχνάς: αγοράζοντας το εισιτήριό σου, απολαμβάνεις 2 ποτά της επιλογής σου από οποιοδήποτε από τα pop-up bars του party. Όποια γεύση κι αν προτιμάς, στο party αυτό θα βρεις σίγουρα το ιδανικό ποτό για σένα!

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό hint του τι σε περιμένει στο πιο epic party του Athens Bar Week!

2.Ατελείωτη μουσική

Είσαι fan της live μουσικής ή προτιμάς τα DJ sets για να κάνεις το κέφι σου; Κανένα πρόβλημα. Η μουσική στο Athens Bar Week International Closing Party θα είναι εκρηκτική, με το main DJ set των Street Outdoors Soundsystem by Three Cents. Ετοιμάσου για μια νύχτα γεμάτη ένταση και ρυθμό, με ζωντανές εμφανίσεις που θα κρατήσουν τη διάθεση στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ετοιμάσου για μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη μουσική, ζωντάνια και ενέργεια!

Διάβασε περισσότερα για το πιο epic Cocktail Party εδώ!

3.Διασκέδαση & Socializing 

Αφού θα έχεις πιει ποτάρες, με τη συνοδεία εξαιρετικού street food και θα έχεις χορέψει στο ρυθμό της μουσικής, το τελευταίο part της βραδιάς θα είναι αφιερωμένο στο socialising! Και η αλήθεια είναι ότι το Athens Bar Week International Closing Party αποτελεί ιδανική ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση. Με τόσα πολλά experiences και happenings, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα στο 100% και διασκεδάζοντας στο φουλ!

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου για το Athens Bar Week International Closing Party εδώ!

Μην χάσεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε αυτή τη μαγική βραδιά και να γίνεις μέρος της πιο epic παρτάρα της χρονιάς, την οποία θα θυμάσαι για πάντα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες και να τσεκάρεις το αναλυτικό πρόγραμμα, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα του Athens Bar Week.

Keywords
Τυχαία Θέματα