Βέλγιο: Τερματοφύλακας πέθανε στο γήπεδο μετά από απόκρουση πέναλτι

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Βέλγιο, όπου ένας τερματοφύλακας κατέρρευσε και έπεσε νεκρός στον αγωνιστικό χώρο μετά από απόκρουση πέναλτι.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το VRT News, έγινε στο Sint-Eloois-Winkel, στη Δυτική Φλάνδρα, με θύμα έναν 25χρονο γκολκίπερ που έχασε αναπάντεχα τη ζωή του στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. 

The New Norm - Arne Espeel, A 25-year-old goalkeeper died suddenly during a football match in West

Flanders, Belgium on Saturday evening. According to a local news outlet VRT, the young goalkeeper of Sint-Eloois-Winkel stopped the penalty kick, but he then collapsed. pic.twitter.com/p3Vxj67KD5

— Lisa Marie (@Lisamarie1577) February 12, 2023

Η τοπική ομάδα Winkel Sport B αντιμετώπιζε την SK Westrozebeke για το επαρχιακό πρωτάθλημα της Δυτικής Φλάνδρας. Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η γηπεδούχος ομάδα υπέπεσε σε πέναλτι. Ο τερματοφύλακας σταμάτησε το πέναλτι, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε.

«Η μπάλα ήταν ακόμα στο παιχνίδι», περιγράφει ο βοηθός προπονητής Stefaan Dewerchin της Winkel Sport B. «Ο τερματοφύλακάς μας σηκώθηκε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να πάρει την μπάλα, αλλά έπεσε κάτω στη συνέχεια. Ήταν πραγματικά τρομερό να το βλέπεις».

25

Keywords
Τυχαία Θέματα