Βραβεία Emmy 2024: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Η 76η ετήσια απονομή των βραβείων Emmy με οικοδεσπότη το δίδυμο πατέρα-γιου, Γιουτζίν και Νταν Λέβι πραγματοποιήθηκε στο Peacock Theatre στο Λος Άντζελες αναδεικνύοντας τους μεγάλους νικητές της μικρής οθόνης. 

Τα Emmy επέστρεψαν, λοιπόν, για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο έτος και μόλις οκτώ μήνες από την προηγούμενη τελετή απονομής -που αναβλήθηκε λόγω της απεργίας στο Χόλιγουντ

 Η επική σειρά «Shogun» του δικτύου FX, που εκτυλίσσεται στη φεουδαρχική

Ιαπωνία, βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του James Clavell, συγκέντρωσε 25 υποψηφιότητες και απέσπασε τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων της Καλύτερης Δραματικής Σειράς - σημειωτέον, η πρώτη μη αγγλόφωνη σειρά που κερδίζει αυτό το βραβείο. Το πολυσυζητημένο «Baby Reindeer» του Netflix κέρδισε επίσης τέσσερα βραβεία, καθώς και το «The Bear» του FX. 

Όσο για τη μόδα της βραδιάς, οι σταθερά σικ σταρ Quinta Brunson, Selena Gomez και Padma Lakshmi δεν απογοήτευσαν. Η Laverne Cox ξεχώριζε με ένα μαύρο και χρυσό φόρεμα Alexander McQueen, ενώ η Jennifer Aniston έκλεισε το μάτι στο παρελθόν της με ένα ασημί φόρεμα του Oscar de la Renta - ανάλογες εμφανίσεις με μακριά, λευκά-ασημί φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα είχε πραγματοποιήσει στο κόκκινο χαλί των Emmy το 2002 και το 2004. 

Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του D’Pharaoh Woon-A-Tai που έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στο κόκκινο χαλί. Ο καναδός πρωταγωνιστής της αμερικανικής σειράς “Reservation Dogs” έκανε το ντεμπούτο του φορώντας ένα κλασικό κοστούμι Armani, κοσμήματα από τον ιθαγενή σχεδιαστή Lionel Thundercloud και έχοντας ζωγραφισμένο ένα κόκκινο αποτύπωμα χεριού στα χείλη του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Native Hope”, επρόκειτο για ένα μήνυμα αλληλεγγύης για τις αγνοούμενες και δολοφονημένες ιθαγενείς γυναίκες στις ΗΠΑ. Οπως αναφέρει το National Indigenous Women’s Resource Center, οι ιθαγενείς γυναίκες έχουν έως και 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να δολοφονηθούν ή να υποστούν σεξουαλική επίθεση από τον εθνικό μέσο όρο (γυναικών) στις ΗΠΑ.

Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στον κόκκινο χαλί παρακάτω: 

Keywords
Τυχαία Θέματα