«Ξεμπερδεύουμε με το παλιό – κερδίζουμε το αύριο», το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ

Με κεντρικό σύνθημα «ξεμπερδεύουμε με το παλιό – κερδίζουμε το αύριο» ξεκίνησε την προεκλογική του καμπάνια ο ΣΥΡΙΖΑ από χθες Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, οι βασικοί άξονες της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου που υλοποιήθηκε τους προηγούμενους 7 μήνες, «η αποφασιστική διαπραγματευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ» και η ανάδειξη του κυβερνητικού προγράμματος του
ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ έχει σαν σκοπό να αναδείξει το κυβερνητικό έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τους προηγούμενους 7 μήνες και να προβάλλει το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι η αποφασιστική διαπραγματευτική στάση, τόσο στο προηγούμενο διάστημα, όσο και στο μέλλον, στα διάφορα στάδια υλοποίησης της συμφωνίας.

Στόχος είναι επίσης να αναδείξει τους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, την κεντρική αντίληψη που τους συνδέει, δηλαδή τη σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα και την διαπλοκή, τη στήριξη των πιο αδύναμων και την προώθηση ουσιαστικών θεσμικών αλλαγών για τη διαφάνεια και τη δημοκρατία.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου το δημιουργικό κομμάτι της καμπάνιας βασίζεται σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους, ενώ θα συμπεριλαμβάνει και στοχευμένα μηνύματα για ειδικές κοινωνικές κατηγορίες.

Το κόστος της μάλιστα είναι χαμηλό και υλοποιείται από την ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα