Australian Open: Βολές στη Σαράποβα για το… μεγάλο διάλειμμα ώστε να πάει στην τουαλέτα

Στο… στόχαστρο βρέθηκε η Μαρία Σαράποβα στη Μελβούρνη, καθώς κατηγορήθηκε για κακή αθλητική συμπεριφορά μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα στον αγώνα της με την Άσλεϊ Μπάρτι, στο Australian Open.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ρωσίδα τενίστρια αποδοκιμάστηκε έντονα από το πλήθος που παρακολουθούσε τον αγώνα. Βλέπετε, όλοι περίμεναν καρτερικά την επιστροφή της και όταν είδαν ξανά την Μαρία Σαράποβα δεν το αντιμετώπισαν με λογική.

Η

Μπάρτι έχασε το πρώτο σετ με 6-4, και κέρδισε το δεύτερο με 6-1. Στην συνέχεια, η Σαράποβα έφυγε από το γήπεδο. Συνέβη λίγο πριν από την έναρξη του τρίτου σετ. Όπως έγινε γνωστό η ρωσίδα αθλήτρια πήγε στην τουαλέτα και επέστρεψε μετά από σχεδόν οκτώ λεπτά. Κάτι που απογοήτευσε την πλειοψηφία των φιλάθλων και τους σχολιαστές. Η Σαράποβα έχασε, πάντως, με τρία σετ.

‘She’s a cheat. Pathetic’: Maria Sharapova is slammed for dirty sportsmanship after taking a toilet break for SEVEN MINUTES during upset loss to Aussie Ash Barty. pic.twitter.com/4K8bHlvTS7

— Márcio César de Carvalho (@MrcioCsardeCar2) 21 Ιανουαρίου 2019

«Κρύβεται στην τουαλέτα για να εκνευρίσει μια ανταγωνίστρια… πόσο θλιβερό» είπε κάποιος, ενώ άλλοι την κατηγόρησαν για «απάτη» σε μια «παθητική προσπάθεια» να επισκιάσει την νίκη της Μπάρτι.

Η Μαρία Σαράποβα δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά μ’ αυτό το γεγονός και διάλειμμά της στην συνέντευξη Τύπου. «Τι θέλεις να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση» είπε ερωτηθείσα εάν το γιουχάισμα του πλήθους επηρέασε την απόδοσή της: «Νομίζω ότι είναι πολύ ανόητη η ερώτηση για να απαντήσω».

Ash Barty reaches her first grand slam quarterfinal after defeating Maria Sharapova https://t.co/Db9ki4fpC1

Ashley Ann Wilson #BryceHarperADodger? (@AllTTV2015) 21 Ιανουαρίου 2019

Η Άσλεϊ Μπάρτι δεν φάνηκε να έχει, πάντως, πρόβλημα με το διάλειμμα της Σαράποβα: «Είναι εντός των κανόνων του παιχνιδιού. Μπορείς να κάνεις διάλειμμα για να πας στην τουαλέτα. Σου επιτρέπεται ένα διάλειμμα ανά αγώνα. Απλά έπρεπε να περιμένω και ξέρω πως παίζει σύμφωνα με τους κανόνες. Δεν με ενόχλησε καθόλου».

Australian Open: Maria Sharapova slammed for taking toilet break for SEVEN MINUTES against Ash Barty
https://t.co/OTtFyPPbf6

— Zicutake USA Comment (@Zicutake) 21 Ιανουαρίου 2019

Barty party continues in Melbourne with Sharapova win https://t.co/aNSIc7k27E pic.twitter.com/8T7QHEQwHo

Reuters Top News (@Reuters) 20 Ιανουαρίου 2019

Barty v Sharapova at the #AusOpen on @Channel9 yesterday afternoon was watched by a national average audience of 1.014m pic.twitter.com/FHvXXXHjgb

— Nine Comms (@9Comms) 20 Ιανουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα