H Φλαμένγκο… έστειλε τον Ραφίνια στον Ολυμπιακό – Τι έκανε γνωστό η βραζιλιάνικη ομάδα

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται οριστικά ο Ραφίνια. Το απόγευμα της Παρασκευής (14/08) η Φλαμένγκο ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του 34χρονου βραζιλιάνου μπακ με τους «ερυθρόλευκους», ενώ λίγο νωρίτερα το επικείμενο ταξίδι του στην Ελλάδα είχε επιβεβαιώσει και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου του Ρίο ντε Τζανέιρο, Μάρκο Μπραζ.

«Η Φλαμένγκο ανακοινώνει ότι ο Ραφίνια συμφώνησε την Παρασκευή (14/8)

για την αναχώρησή του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Στον ένα χρόνο του στη Φλαμένγκο, ο δεξιός μπακ κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες, το πρωτάθλημα Βραζιλίας και το Σούπερ Καπ Βραζιλίας. Έπαιξε σε 46 παιχνίδια, μετρώντας 34 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες. Εκ μέρους της διοίκησης και των 42 εκατομμυρίων φιλάθλων που καθιστούν τη Φλαμένγκο τον πιο πολυπληθή σύλλογο στον πλανήτη, ευχαριστούμε τον παίκτη για την προσφορά του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της «Φλα».

O Clube de Regatas do Flamengo informa que o atleta Rafinha acertou nesta sexta-feira (14) a sua saída para o Olympiacos, da Grécia. #CRF pic.twitter.com/rlDeV4nlAI

— Flamengo (@Flamengo) August 14, 2020

Λίγα λεπτά νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, είχε επιβεβαιώσει πως ο Ραφίνια αποδέχθηκε την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και πως ήταν αδιάλλακτος στη στάση του παρά τις προσπάθειες της διοίκησης να τον μεταπείσουν, αφού έκανε λόγο για μια εξαιρετική πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού.

Marcos Braz acaba de confirmar na FlaTV que Rafinha aceitou a proposta do Olympiakos e está de saída do Flamengo.

— Planeta do Futebol

Keywords
Τυχαία Θέματα