NBA: «Βόμβα» με τον Άντονι Ντέιβις από τους Λέικερς (video)

«Βόμβα» έσκασε πριν από λίγες ώρες στο NBA, καθώς οι Λος Άντζελες Λέικερς προχώρησαν σε μία κίνηση που μπορεί να αλλάξει όλες τις ισορροπίες στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, κάνοντας δικό τους τον Άντονι Ντέιβις.

Συγκεκριμένα, ήρθαν σε συμφωνία με τους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους από την 1η Ιουλίου τον αστέρα του NBA.

Στα ανταλλάγματα προβλέπονται τρεις παίκτες, που εκτός

απροόπτου θα είναι οι Λόνζο Μπολ, Μπράντον Ίνγκραμ και Τζος Χαρτ, καθώς και τρεις επιλογές πρώτου γύρου στο ντραφτ, ανάμεσά τους και το νούμερο «4».

BREAKING: Anthony Davis is headed to the Lakers for Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart and 3 1st round picks, including No. 4 overall pick in 2019 draft, per @wojespn pic.twitter.com/VG2awYQtBt

— Bleacher Report (@BleacherReport) 15 Ιουνίου 2019

Να αναφέρουμε πως ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον ΛεΜπρον Τζέιμς κι αυτό φαίνεται πως αποδείχθηκε καθοριστικό για τη μετακίνησή του στο Λος Άντζελες και όχι στην Βοστόνη ή στη Νέα Υόρκη, που είχαν εκδηλώσει, επίσης, ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Both the Pelicans and Lakers get high marks after a blockbuster Anthony Davis trade, writes @RohanNadkarni https://t.co/cmLRN62i1u

Sports Illustrated (@SInow) 16 Ιουνίου 2019

Το πρώτο μήνυμα του Λεμπρόν σε Ντέιβις: Πάμε να το πάρουμε αδερφέ

Ο «βασιλιάς» έστειλε, μάλιστα, το πρώτο μήνυμα στον νέο συμπαίκτη του. «Πάμε να το πάρουμε αδερφέ, αυτή είναι μόνο η αρχή», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Keywords
Τυχαία Θέματα