O Τύπος για την επική πρόκριση της Λίβερπουλ: Η σπουδαιότερη ανάσταση μετά από αυτή του Λαζάρου

Πανηγυρικά ήταν τα πρωτοσέλιδα στην Αγγλία και όχι μόνο για την επική πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League την Τετάρτη (8/5), ενώ στην Ισπανία μιλούν για ιστορικό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα, ασκώντας αυστηρή κριτική στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Από τις αναφορές που έκαναν εντύπωση, σίγουρα εκείνη της «Daily Mail», που σημείωσε, πως πρόκειται για την

«σπουδαιότερη ανάσταση μετά την ανάσταση του Λαζάρου».

«Απίστευτοι» έγραψε η «Sun», «Το θαύμα του Άνφιλντ», αναφέρει η «Μirror». Λογοπαίγνιο με την απίστευτη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο πρωτοσέλιδο της «Liverpool Echo». «Έξω από αυτόν τον κόσμο» γράφει ο «Guardian». «Θαύμα» είναι ο τίτλος στην αγγλική «Daily Express». «Απίστευτο» γράφει η βρετανική «SUN».

«Οι Οριγκί και Βαϊνάλντουμ οι ήρωες του Κλοπ στον τελικό του Champions League με θαυματουργή επιστροφή». «Το θαύμα του Μέρσεϊ» είναι ο τίτλος της «Daily telegraph». Το «Sky Sports» επισήμανε: «Απίστευτη Λίβερπουλ, πέρασε στον τελικό».

Good morning Liverpool fans…

Here’s today’s newspaper back page headlines from the ‘Miracle of Anfield’. See more @TheWeekUK https://t.co/lX6Ae5LVKY #newspapers #headlines #ChampionsLeague #LIVBAR #Liverpool #YNWA #Barcelona #football #sport pic.twitter.com/XQhbMqwvFG

Mike Starling (@MikeJStarling) 8 Μαΐου 2019

«Το κατάφερε. Η Λίβερπουλ φτάνει στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όταν Οριγκί και Βαϊνάλντουμ σκόραραν δύο φορές στην εκπληκτική ανατροπή εναντίον της Μπαρτσελόνα – Η σπουδαιότερη ανάσταση μετά τον Λάζαρο», ανέφερε η «Daily Mail».

«Τρελοί κόκκινοι» ήταν ο τίτλος της «L’ Equipe», «Τρελή Λίβερπουλ στον τελικό, ο Μέσι στο σπίτι», έγραψε στην πρώτη της σελίδα η «Gazzetta Dello Sport», ενώ η γερμανική τηλεόραση «Welt« στην ιστοσελίδα της, αναφέρει: «Κλοπ. Λίβερπουλ. Τρελοί», σημειώνοντας πως «το πιο έξυπνο γκολ της χρονιάς έφερε τον Κλοπ στον τελικό». «Το θαύμα του Άνφιλντ» είναι ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας «A bola» στην Πορτογαλία.

Όπως είπαμε, ο ισπανικός Τύπος στέκεται στην εμφάνιση των «μπλαουγκράνα». Πολύ σκληρός ο πρωτοσέλιδος τίτλος της καταλανικής εφημερίδας «Sport» που κάνει λόγο για «Το μεγαλύτερο ρεζίλι της ιστορίας». «Ντροπή» γράφει η καταλανική «El Mundo deportivo».

«Ιστορικός αποκλεισμός» έγραψε η Marca, «Η μεγαλύτερη γελεοιότητα στην ιστορία», ανέφερε η «Sport», «Βροντή στο Άνφιλντ», ανέφερε η «As». «Η Μπάρτσα κάηκε στο φλεγόμενο Άνφιλντ», υπογράμμισε η «El Pais».

FC Barcelona v Liverpool 01/05/2019 UEFA Champions League Semi Final 1st leg #lfcprog Unofficial 20 page programme @LFC and Spanish newspapers. pic.twitter.com/XfSvyXWAX4

— Andy Marsden (@marsdea2) 3 Μαΐου 2019

“The biggest embarrassment of all time,” said the front cover of Barcelona-based newspaper Sport on top of a black canvas after the 4-3 aggregate defeat, adding “Barca write the darkest page in their history”. They also employ and enable tax cheats https://t.co/5NKAnPA1VP

— Kenny Katt (@kilkennykatt) 8 Μαΐου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα