Tραγική κατάληξη για την 60χρονη αγνοούμενη στην Κρήτη – Βρέθηκε το πτώμα της

Βρέθηκε τελικά η σορός της εξαφανισμένης βιολόγουΤο πτώμα βρέθηκε σε μεγάλη απόσταση από το μέρος που είχαν δει τελευταία φορά την 60χρονηΤι εξετάζουν οι αρχές

Mετά από σχεδόν 10 μέρες εξαφάνισης, ήρθε ο τραγικός επίλογος των ερευνών για την 60χρονη αμερικανίδα βιολόγο που είχε εξαφανιστεί από τις 2 Ιουλίου στην περιοχή του Κολυμβαρίου.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε μέσα σε μία σπηλιά.

Η Eaton Suzanne βρέθηκε τελικά νεκρή σε χωριό του δήμου Πλατανιά σε μεγάλή απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι αρχές και ειδικά κλιμάκια για να ερευνήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να διαπιστώσουν αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 60χρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και η εξαφάνισή της προκάλεσε πολλά ερωτήματα και εύλογη ανησυχία στους συναδέλφους της.

Όλα τα προσωπικά αντικείμενα της 59χρονης -μεταξύ των οποίων το πορτοφόλι της, το κινητό της, το διαβατήριό της και μετρητά- βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Ωστόσο, έλειπαν τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε όταν πήγαινε για τρέξιμο.

(Με πληροφορίες και φωτογραφίες από flashnews.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα