Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Γιαννακόπουλου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Γεμάτο από γνωστά ονόματα στον Παναθηναϊκό κόσμο είναι το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος θα διεκδικήσει την ηγεσία του Ερασιτέχνη στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (8/6). Μέσα είναι και ο Βασίλης Παυλόπουλος, ο γιός του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα στις 18:30 είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, μέσω

των οποίων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να αναλάβει τις τύχες της «Μάνας του Λόχου», θέλοντας να αναγεννήσει τα τμήματά της που όλα τα τελευταία χρόνια βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα πρόσωπα που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο που θα «κατέβει» σήμερα και στο οποίο βεβαίως θα βρίσκεται ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που αναμένεται να πάρει την θέση του προέδρου στον Αθλητικό Όμιλο.

Γιώργος Μοιρέας: Αποτελεί μέλος της «Μάνας του Λόχου» από το 1982. Βρίσκεται στο ΤΑΚ από το 1992 και γενικότερα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως… ο Παναθηναϊκός ο ίδιος. Επιπλέον, αποτελεί τον επιχειρησιακό διευθυντή της ΚΑΕ όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που διαθέτει τόσο αγνά Παναθηναϊκά αισθήματα όσο και ιδιαίτερες γνώσεις που θα είναι σημαντικές στην επόμενη ημέρα.

Παναγιώτης και Πέτρος Μπίτσος: Αμφότεροι βρίσκονται εδώ και δεκαετίες στο πλευρό του Παναθηναϊκού παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ όντας κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Πέραν των Παναθηναϊκών συναισθημάτων τους, είναι ιδιοκτήτες της Bitsos Development, και χαρακτηρίζονται ως τεχνοκράτες καθώς έχουν τελειώσει το ΕΜΠ.

Θεόδωρος Συνοδινός: Πρόκειται για παλαίμαχο αθλητή της Άρσης Βαρών που έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες με το «τριφύλλι».

Σωτήρης Νίκας: Πρόκειται για έναν εκ των ιδρυτών του γνωστού συνδέσμου του Παναθηναϊκού «Cockneys», ενώ στο επάγγελμα είναι ασφαλιστής.

Στέφανος Αυγουλέας: Είναι ο άνθρωπος που είχε βοηθήσει σημαντικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στην προσπάθεια που είχε κάνει την περσινή σεζόν προκειμένου να αναλάβει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αλέξανδρος Έλληνας: Γνωστός επιχειρηματίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ανδρικό βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Βασίλης Παυλόπουλος: Είναι ο γιός του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη. Έχει σπουδάσει νομικά και έχει αποτελέσει μέλος του Ερασιτέχνη επί εποχής Κίτσιου.

Παναγιώτης Μπόμης: Πρόκειται για στενό συνεργάτη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του. Είναι εκ των εκδοτών της εφημερίδας «Η Πράσινη» και CEO στα Media της DPG. Ακόμα έχει διατελέσει διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το 2006.

Επιπλέον, στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται οι Βασίλης Παρθενόπουλος από πλευράς Παναθηναϊκός και ο Τάκης Μαλακατές.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα