Αυτοκίνητο μπήκε μέσα σε κατάστημα στη Ξάνθη, ΙΧ έπεσε πάνω σε ΑΤΜ στα Χανιά

Τροχαία ατυχήματα με προκάλεσαν τρόμο, αλλά ευτυχώς «συνοδεύτηκαν» μόνο από υλικές ζημιές σημειώθηκαν την Παρασκευή (02/08) σε Χανιά, Ξάνθη και Πέλλα. Αυτοκίνητο μπήκε σε κατάστημα με εσώρουχα, ΙΧ έπεσε πάνω σε ΑΤΜ, ενώ αμάξι μετά από σύγκρουση βρέθηκε μέσα στην αυλή σπιτιού.

Από… Άγιο δεν υπήρξαν θύματα από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον

Πλάτανο Χανίων. Ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτό να βγει από την πορεία του και τελικά να προσκρούσει σε ένα μεταλλικό στύλο.

Στο σημείο, λειτουργεί αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) το οποίο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες χρησιμοποιείται διαρκώς από τουρίστες, όπως ευτυχώς την ώρα του τροχαίου δεν υπήρχε κανείς στο σημείο. Τις συνθήκες του τροχαίο ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Ατύχημα με αυτοκίνητο που «μπήκε» σε κατάστημα συνέβη στη Ξάνθη. Σύμφωνα με το «xanthi2.gr», το ΙΧ που οδηγούσε ένας νεαρός, από τα φανάρια της πλατείας Ελευθερίας προς την οδό Χατζησταύρου, βρέθηκε τελικά ολόκληρο μέσα στο γωνιακό κατάστημα εσωρούχων.

Για άγνωστη αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, χτύπησε στην κολώνα που υπάρχει στο πεζοδρόμιο και πέρασε μέσα από την τζαμαρία του καταστήματος.

Το κατάστημα την ώρα του ατυχήματος ήταν κλειστό, ενώ εμφανώς τρομαγμένος βγήκε από το όχημα ο νεαρός οδηγός και κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος. Επί τόπου έφτασε η τροχαία Ξάνθης και όχημα οδικής βοήθειας, που περισυνέλεξε το αυτοκίνητο έξω από το κατάστημα.

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε στην Πέλλα, με δύο ΙΧ επιβατηγά. Η οδηγός του ενός ΙΧ πιθανώς για να αποφύγει το διερχόμενο όχημα, ξέφυγε της πορείας του και βρέθηκε στο προαύλιο οικίας.

Τρομαγμένη και ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Γιαννιτσών.

Πηγές: xanthi2.gr, ekriti.gr, logospellas.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα