Άγριος καυγάς μεταξύ Άδωνη και Παπαδοπούλου (video)

Σε μόλις τέσσερα ΜΜΕ χρειάστηκε να εμφανιστεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να ανάγει ως «θέμα ημέρας» την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο Μονακό, μετά από επίσημη πρόσκληση του Πρίγκιπα Αλβέρτου.

Και φυσικά σε τέσσερις απανωτές εμφανίσεις, δεν γινόταν να μην σημειωθεί έστω και ένας άγριος

καυγάς. Όπερ και εγένετο και μάλιστα στη φιλόξενη για τον ίδιο τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στην εν λόγω εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου βρισκόταν η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων: «Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο. Ο κ. Γεωργιάδης ήταν σε κότερο με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη».

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση του λαλίστατου αντιπροέδρου, ο οποίος έσπευσε να κάνει σόου τηλεοπτική παρέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας προσπάθησε να συνδέσει τα… ασύνδετα: το ταξίδι Καμμένου, το Σκοπιανό, ακόμα και τους δύο έλληνες στρατιωτικούς.

«Δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο, βρισκόμουν σε ένα φουσκωτό. Ένα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ’ όσο το σκάφος του αρχηγού της. Όμως δεν είναι το ζήτημα εκεί. Εγώ δεν είμαι υπουργός άμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη. Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης», είπε με τον… ξεχωριστό του τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Όμως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός της κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει την μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα και ενώ δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία κατά δική του δήλωση. Και το έκανε, μάλιστα, την ίδια στιγμή που ο αρχηγός του, ο πρωθυπουργός του και πρωθυπουργός της κ. Μανταλένας, ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας να ασκήσουμε κοινοβουλευτικό έλεγχο».

«Δεν υπάρχει τίποτα που είναι μεμπτό σε αποδοχή πρόσκλησης από αρχηγό κράτους. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε του κ. Γεωργιάδη, όπως μας έχει συνηθίσει», είπε με τη σειρά της η κ. Παπαδοπούλου για να ακολουθήσει η εξής τοποθέτηση από τον Άδωνη Γεωργιάδη:

«Η χυδαιότητα σας εκπροσωπεί; Αν σας πει κάποιος στο twitter ότι κάνετε βίζιτες κ. Παπαδοπούλου θα σας αρέσει; Αν γράφανε αυτό για εσάς θα σας άρεσε; Αυτό που έγραψε ο κ. Καμμένος στο tweet για τα μοντέλα που κρύβουν τους εραστές τους και τις βίζιτες στη Μύκονο θα σας άρεσε;» είπε μεταξύ άλλων φωνάζοντας.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα