«Ακόμη και με όπλα» θα διεκδικήσει διοργανώτρια των συλλαλητηρίων το όνομα «Μακεδονία»

Μια αρκετά… ενδιαφέρουσα άποψη σχετικά με τις διεκδικήσεις ορισμένων εκ των συμμετεχόντων στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, εξέφρασε η Ειρήνη Μαρούπα, διοργανώτρια στην Πτολεμαΐδα, η οποία βγήκε στον ΣΚΑΪ ώστε να πει να «πιστεύω» της.

«Χωρίς δημοψήφισμα δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση να κάνουν τίποτα. Ούτε μετά από εκλογές μπορούν

να ψηφίσουν για ένα θέμα που αφορά τον διαμελισμό της πατρίδας μας. Επειδή δεν είμαστε ηλίθιοι ο ελληνικός λαός ξέρουν ότι ξέρουμε και εμείς ξέρουμε ότι γνωρίζουν ότι δίνουν το όνομα για να δώσουν τα εδάφη, να το ξέρουν ότι κάνουν ποινικά αδικήματα» ανέφερε αρχικά η κ. Μαρούπα, η οποία είναι δικηγόρος στην Πτολεμαΐδα και λίγο πολύ γνωστή για τις ακραίες θέσεις που εκφράζει κατά καιρούς.

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική, καθώς απαντώντας στο πώς θα αντιδράσει μερίδα του κόσμου σε περίπτωση επίλυσης του Σκοπιανού στην κατεύθυνση που προωθεί η κυβέρνηση, η ίδια ανέφερε: Καμία λύση. Μετά θα δικαστούν για τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας. Απαγορεύεται να δίνουν εδάφη. Θα κάνουμε αυτό που έκανε το Ισραήλ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα συλλάβουμε και θα δικάσουμε για τα αδικήματα της άμεσης συνέργειας. Επιτρέπεται ο εκλεγμένος να μας καταστήσει αποικία της Τουρκίας;

Και το «κερασάκι» ήρθε στο τέλος, όταν άλλος καλεσμένος της εκπομπής «Σήμερα» σχολίασε ότι αυτά που εξέφρασε η Ειρήνη Μαρούπα «εκφράζουν μόνο την ίδια», με την ίδια να αντιδρά: Αυτά που είπα εκφράζουν τον ελληνικό λαό που θα υπερασπιστεί την πατρίδα του και με τα όπλα αν χρειαστεί. Επειδή κάποιοι είναι πράκτορες και αποφάσισαν να τα δώσουν με μία υπογραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα