Ανατροπή: Στην Τουρκία ο τελικός του «Survivor 3»

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έκαναν τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων τις τελευταίες ώρες, και που ήθελαν τον τελικό του «Survivor 3» να διεξάγεται τελικά στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι στις 30 Ιουνίου, όπως είχε αποφασιστεί αρχικά.

Πριν από λίγη ώρα πηγές του καναλιού του Φαλήρου επιβεβαίωσαν πως ο τελικός του «Survivor» θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Αθήνα.

Θα γίνουν μάλιστα δύο παράλληλοι τελικοί, έναν με παρουσιαστή τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για λογαριασμό του καναλιού του TV8 από το οποίο προβάλλεται το ριάλιτι στην γειτονική χώρα και έναν με τον Σάκη Τανιμανίδη από τους οποίους θα προκύψουν ο Τούρκος και ο Έλληνας νικητής αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τη Δευτέρα υπήρξαν συζητήσεις και μάλιστα σε τεταμένο κλίμα μεταξύ της διοίκησης του ΣΚΑΪ και του Τούρκου καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι ο οποίος και έλαβε την τελική απόφαση για την διεξαγωγή του ελληνικού τελικού του «Survivor» στην Κωνσταντινούπολη.

(πληροφορίες από ethnos.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα