Αποκάλυψη στην υπόθεση Χατζηπαύλου – «Βρέθηκε αποτύπωμα ρόδας στην πλάτη του φοιτητή» (video)

Τρία στοιχεία – «φωτιά» που δείχνουν… δολοφονίαΑποτύπωμα από ρόδα αυτοκινήτου στην πλάτη, περιμετρικό σημάδι στο χέρι και κανένα κάταγμα«Δεν έχει κατάγματα, μόνο μώλωπες. Αν είχε πέσει από βράχο θα έπρεπε να είναι κομμάτια», υποστηρίζει η μητέρα του

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις πραγματοποιεί η μητέρα του άτυχου φοιτητή, Νικόλα Χατζηπαύλου, που έσβησε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στην Κάλυμνο.

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα του Star, στην πλάτη του γιου

της υπάρχει σημάδι από ρόδα αυτοκινήτου που αποδεικνύει πως ο γιος της δολοφονήθηκε. Εξηγεί δε ότι είναι αποτυπωμένο και σε φωτογραφία.

Το δεύτερο στοιχείο που ενισχύει σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είναι ότι η σωρός του άτυχου φοιτητή έχει μώλωπες και κανένα κάταγμα το οποίο και θα δικαιολογούσε την πτώση από τον βράχο στην Κάλυμνο.

Τα χέρια του είναι «καθαρά», δηλαδή εκτός από το σημάδι που φαίνεται να είναι από σκοινί και έχει μόνο μώλωπες. «Αν είχε πέσει από το βράχο θα έπρεπε να είναι κομμάτια», υποστηρίζει η μητέρα του.

Το τρίτο στοιχείο είναι ένα περιμετρικό σημάδι στον καρπό του δεξί χεριού του. Το σημάδι δεν είναι από τα κομποσκοίνια που φορούσε, εξήγησε η μητέρα του άτυχου φοιτητή. Αποκάλυψε ότι μόλις είδε τη σωρό του, πείσθηκε ότι ο άτυχος φοιτητής είχε δεθεί πριν τον δολοφονήσουν.

«Το εύρημα που υπάρχει στη φωτογραφία είναι συμμετρικό. Εντελώς διαφορετική αιτία θανάτου, δεν αποκλείεται πλέον τίποτα», εξηγεί ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής, στο Star.

Όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες.



Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα