Μπάσκετ: Κεκλεισμένων όλα τα ματς μέχρι 22/03 με απόφαση της ΕΟΚ – Αναβολή αγώνων σε Α2 και Γ’ Εθνική

Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις από την κυβέρνηση, η ΕΟΚ ενημέρωσε πως όλα τα παιχνίδια μέχρι τις 22/03 θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορονοϊού. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και την αναβολή αγώνων σε Α2 Ανδρών και Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σύμφωνα με την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ. Οικ. 15954 (ΦΕΚ 726 Β’/8-3-2020) Υπουργική απόφαση,

η διεξαγωγή όλων των αθλητικών αναμετρήσεων θα γίνουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων από 09/03 έως και την Κυριακή 22/03/2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και πιο συγκεκριμένα επιτρέπεται η είσοδος μόνο:

1-21 άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι προπονητές, ο ιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και Πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ. της κάθε ομάδας, που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.

2-Οι Διαιτητές, η Γραμματεία, ο Κομισάριος, ο Ιατρός αγώνα, ο Παρατηρητής αγώνα εφόσον ορισθεί.

3-Τα δύο (2) άτομα της Στατιστικής Υπηρεσίας για την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών και για την Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

4-Μέλη Δ.Σ. ΕΟΚ, των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της ΕΟΚ.

5-Επιπλέον εφόσον υπάρχει ζωντανή μετάδοση ή βιντεοσκόπηση από ένα άτομο στην κάθε περίπτωση με σχετική άδεια από την ΕΟΚ».

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή αγώνων σε Α2 Ανδρών και Γ’ Εθνική κατηγορία:

«Λόγω της υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ. 15906 (ΦΕΚ Β’723/6-3-2020) Υπουργικής απόφασης της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων των Νομών Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου από 07/03/2020 μέχρι και 18/03/2020 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, οι παρακάτω αγώνες στις 14 και 15 Μαρτίου 2020 αντίστοιχα, αναβάλλονται:

Α2 Ανδρών

ΑΣ Απόλλων Πάτρας – ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων

ΓΣ Δάφνη Δαφνίου – ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας

Γ΄ Εθνική (1ος όμιλος)

ΑΟ Ερμιόνης – ΑΟ Αχαγιά ‘82

ΝΕΟ Ληξουρίου – Παναχαϊκή ΓΕ».

ΑΕΚ: Αναστέλλεται η λειτουργία των ακαδημιών μπάσκετ

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε την αναστολή της λειτουργίας των ακαδημιών της μέχρι τις 24/03 και έγινε έτσι η δεύτερη ομάδα μετά τον Προμηθέα Πάτρας, που προχωρά σε ένα τέτοιο μέτρο πρόληψης για τον κορονοϊό.

Την αναστολή της λειτουργίας των ακαδημιών της ως τις 24/3 έκανε γνωστή η ΑΕΚ δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Joseph, όπου εδρεύουν τα τμήματα υποδομής της Ένωσης, ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες λόγω κορονοϊού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει γονείς και αθλητές, ότι:

Αναστέλλεται η λειτουργία της ΑΕΚ BC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA, δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Joseph ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της πρόληψης κατά του κορωνοϊού, έως τις 24/03. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την επαναλειτουργία και επανεκκίνηση των προπονήσεων».

Πηγή: Μπάσκετ: Κεκλεισμένων όλα τα ματς μέχρι 22/03 με απόφαση της ΕΟΚ – Αναβολή αγώνων σε Α2 και Γ’ Εθνική - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα