Χιλιάδες αστυνομικοί στον τελικό – Φόβος στην ΕΛ.ΑΣ. για σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε Ααεκτζήδες και Παοκτζήδες

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για τον τελικό του Σαββάτου ανάμεσα σε ΠΑΟΚΑΕΚ, με ισχυρά μέτρα καθώς πληροφορίες «μίλαγαν» για μετακίνηση χούλιγκανς της Παρτιζάν στο πλευρό οπαδών του δικέφαλου του βορρά. Ωστόσο στη ΓΑΔΑ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τις Αρχές της Σερβίας και συναδέλφους τους στην Βόρεια Ελλάδα, για

όλα τα ενδεχόμενα.

Περίπου 5.000 αστυνομικοί θα διατεθούν στον σχεδιασμό ασφαλούς διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού τελικού. Ενδεικτικά, σε 12ωρη υπηρεσία θα διατεθούν 22 διμοιρίες των ΜΑΤ από Αθήνα και 8 διμοιρίες από Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα συνοδεύσουν τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ.

Το ενδεχόμενο εκτεταμένων επεισοδίων έχει προκαλέσει προβληματισμό με το ενδεχόμενο διεξαγωγής κεκλεισμένων των θυρών να μην έχει αποκλειστεί, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο, από τη στιγμή που η ΟΥΕΦΑ… επιθυμεί οπαδούς και των δύο ομάδων, στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου crash test για την χώρα μας.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πέρυσι στον τελικό του κυπέλλου στον Βόλο, όπου είχαν σημειωθεί θλιβερά επεισόδια με σοβαρούς τραυματισμούς και ζημιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα