Δημήτρης Σούλτας: Fake μου, αγαπημένα

*** Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε τηλεοπτικό πάνελ, έβγαλε το κινητό του και μας «αποκάλυψε» την περιβόητη φωτογραφία όπου υποτίθεταιότι ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται δίπλα στους συνταγματάρχες, μια κατασκευασμένη φωτογραφία που αναπαράγεται συχνά από ακροδεξιά sites. Ακόμα κι όταν του απέδειξαν ότι πρόκειται για κατασκευή αυτός επέμεινε. Φήμες λένε ότι του την έδωσε ένας εξωγήινος στον Υμηττό, αλλά μπορεί να είναι και fake

news.

*** Φήμες λένε επίσης ότι η Ν.Δ. θα ιδρύσει ειδική γραμματεία για τα “ντοκουμέντα” από την περίοδο της χούντας, με επικεφαλής τον Μάκη Βορίδη, που έχει και τις άκρες.

*** Μια άλλη εξαιρετική αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αποδίδοντας το μουσάκι του Νίκου Παππά σε ισλαμική παράδοση. Αυτός ή δεν παίρνει τα φάρμακά του ή παίρνει ό,τι βρίσκει μπροστά του.

*** Ο Βασίλης Τερλέγκας δήλωσε ότι ο Θεός του άλλαξε το λάστιχο του αυτοκινήτου. Ήταν να μην ανοίξουν «Βενζινάδικο» στα σύννεφα η Νικολακοπούλου και η Πρωτοψάλτη. Από τότε άνοιξαν οι δουλειές και άνοιξε δίπλα ο Θεός βουλκανιζατέρ.

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ την μία μέρα φλερτάρει με τον πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα, την άλλη μέρα με το Ιράν. Θα του πάρει επίτελους κάποιος ένα PlayStation μπας και ηρεμήσουμε μια μέρα;

*** Έφυγε από τη ζωή ο γελοιογράφος Γιάννης Ιωάννου, ο επιδραστικότερος όλων των Ελλήνων γελοιογράφων της μεταπολίτευσης. Το αντεξουσιαστικό του πενάκι δεν θα σκιτσάρει πλέον, αλλά ας μην εφησυχάζουν οι άνθρωποι της εξουσίας. Θα βρίσκουν πάντα την κληρονομιά που άφησε απέναντί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα