Δημήτρης Σούλτας: Στο πετρέλεος του Θεού

*** Ο Τραμπ είχε διατάξει επίθεση στο Ιράν και στο παρά πέντε την πήρε πίσω. Ευτυχώς ο νυν πρόεδρος συνεχίζει μακρά παράδοση προεδρικής ανευθυνότητας σε τέτοιες περιπτώσεις και έτσι μπορούσε άνετα να κοιμόμαστε ανήσυχοι. Μην ξεχνάμε ότι ο Κλίντον είχε βομβαρδίσει χώρα για να στρέψει τα βλέμματα από ένα λεκέ σε φουστάνι.

*** Τα πετρέλαια ήταν πάντα αιτία εντάσεων και πολέμων. Κράτη μπορεί να έχαναν, άλλα κράτη μπορεί να κέρδιζαν, άλλοι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι επιβίωσαν, αλλά πάντα υπήρχε ένας σταθερός νικητής. Οι εταιρείες πετρελαίων.

*** Στην Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται τρελό

παζάρι για τον διάδοχο του Γιούνκερ. Έχουμε εμπιστοσύνη τους ευρωπαίους ηγέτες. Είναι πάντα ικανοί για τη χειρότερη επιλογή.

*** Ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε το κανό του την ημέρα των γενεθλίων του, αλλά τον έπιασε μπουρίνι. Πέρσι στην Σκιάθο είχε πέσει σε βράχια, πριν λίγα χρόνια είχε προς στιγμήν χαθεί. Όπως είναι όμως γνωστό πρωτοπόρος δεν είναι στο κανό, είναι στο ποδήλατο, στο οποίο φτιάχνει την αλυσίδα εν κινήσει.

*** Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι ποτέ δεν αισθανόταν τόσο μόνος. Νομίζω ότι είναι η ώρα να στηρίξουμε το μεγάλο πολιτικό. Ένας- ένας, με βάρδιες, να βρισκόμαστε κοντά του και να του λέμε πόσο μοναδικός είναι. Κι αυτός ίσως μας χαρίζει ένα βλέμμα….

*** Μπήκε λουκέτο στο μαγαζί του τούρκου σεφ που αλατίζει με τον αγκώνα του. Προσπάθησε με τον αγκώνα να χτυπήσει αποδείξεις στην ταμειακή μηχανή, αλλά δεν ήταν εύκολο. Μην τον παίρνουμε από τα μούτρα τον άνθρωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα