Δημήτρης Σούλτας: Συνταγματική επιθεώρηση

*** Όσκαρ καλύτερου διπλωματικού σεναρίου διεκδικεί ο Νότης Μηταράκης που είπε ότι θα αποκαλεί τη Βόρεια Μακεδονία «οι φίλοι γείτονές μας». Εκτός αν εμφανιστεί άλλος διεκδικητής του βραβείου με πρόταση, όπως «αυτοί εκεί πάνω». Ή κανένα γκανιάν που θα προσφωνεί τον Ζάεφ με το διακριτικό «Ε, ψιτ»

*** Δεξιά και ακροκεντρώα φωτεινά μυαλά άρχισαν πάλι να γράφουν για «μπαταχτήδες», στους οποίους περιλαμβάνονται όλους όσοι έχουν «κόκκινο»

στεγαστικό δάνειο. Πού θα πάει, κάποια στιγμή μες τον αιώνα θα υποψιαστούν ότι είχε ξεσπάσει οικονομική κρίση κι αυτές οι κρίσεις συνήθως φτωχοποιούν τον κόσμο.

*** Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ο μόνος πολιτικός που συνεχίζει να υπερασπίζεται το νόμο περί ευθύνης υπουργών που την τελευταία του εκδοχή την έχει φτιάξει με τα χεράκια του. Έχει πει και έχει γράψει πολλά γι αυτό. Είναι πολυγραφότατος. Άλλοι βέβαια λένε ότι είναι παραγραφότατος.

*** Και ο Γιώργος Βουλγαράκης υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων. Σε καλό δρόμο η Αθήνα που θα δυσκολευτεί όμως να χτυπήσει το ρεκόρ της Θεσσαλονίκης, που προς το παρόν μετράει καμιά 30αριά υποψηφιότητες.

*** Στο ΚΙΝΑΛ συνεχίζονται οι δηλώσεις στελεχών του ότι το κόμμα έχει τεράστια απήχηση στο λαό και πώς είναι παιχνιδάκι το διψήφιο ποσοστό. Αυτό γεγονός έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας για το πώς γίνεται να έχει κανείς συνεχείς και έντονες παραισθήσεις, χωρίς ίχνος παραισθησιογόνου.

*** Η νέα κακοκαιρία ονομάστηκε «Χιόνη». Καθώς το επόμενο γράμμα είναι το Ψ, οι μετεωρολόγοι έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γίνουν πολύ… kinky.

*** Χαρμόσυνα νέα για το επαγγελματικό μέλλον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα έρθει τσίρκο στην πόλη, στο οποίο μπορεί να ενταχθεί χωρίς καμία απολύτως πρόβα.

*** Κτίρια πέφτουν, η καθαριότητα σε πολλές συνοικίες της πόλης είναι ανέκδοτο, δημοτικές εκλογές πλησιάζουν, οι υποψήφιοι μιλάνε για τα προβλήματα της πόλης και ο Γιώργος Καμίνης μάλλον θα εμφανιστεί μετά από κάποιο silver alert.

Keywords
Τυχαία Θέματα