Δημήτρης Σούλτας: Τα δούναι, τα λαβείν και οι λαβές

*** Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που είχε δώσει στον Αλέξη Παπαχελά πριν το θάνατό του, είπε ότι αγόρασε αεροπλάνο στη Φρειδερίκη επειδή δεν ήταν μίζερος υπουργός Οικονομικών. Πάντα χουβαρντάς ο επίτιμος με τα λεφτά των άλλων.

*** Τραμπ και Κιμ συναντήθηκαν στη Σιγκαπούρη, υπογράφοντας μία συμφωνία, που μόνο οι δύο γνωρίζουν τι περιλαμβάνει. Κάποιοι λένε ότι δεν περιλαμβάνει τίποτα νέο, αλλά και μόνο ότι το υπέγραψαν οι συγκεκριμένοι δύο και μόνο ως σεμινάριο κομμωτικής να το πάρεις, είναι είδηση.

***

Μεγάλη ικανοποίηση εκφράζει η διεθνής κοινότητα των ορθοπεδικών για την τακτική του Ντόναλντ Τραμπ να κάνει τέτοιες χειραψίες στις συναντήσεις του με άλλους ηγέτες, που αμέσως μετά όλοι χρειάζονται θεραπεία στον καρπό τους.

*** Τα αντίμετρα θα είναι περισσότερα από τα μέτρα διαβεβαιώνει η κυβέρνηση. Έτσι ο γέρος που θα δει τη σύνταξή του μειωμένη θα έχει την παρηγοριά ότι μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ σε συνοικία στην οποία δεν κατοικεί ο ίδιος.

*** Η Ν.Δ. δεν συμφωνεί με τη συμφωνία που φαίνεται να κλείνει για το όνομα της FYROM, καθώς η γραμμή της παράταξης τουλάχιστον από το 2008 είναι σύνθετη ονομασία με συνταγματικές αλλαγές που απαλοίφουν την αλυτρωτικές διατάξεις, ενώ η συμφωνία προβλέπει σύνθετη ονομασία με συνταγματικές αλλαγές που απαλοίφουν την αλυτρωτικές διατάξεις. Πρόκειται για χαώδεις διαφορές.

*** Νέα διαδικτυακή εκπομπή για τον Άδωνι Γεωργιάδη, που αντιμετώπιζε επί μήνες στερητικό σύνδρομο τα απογεύματα, καθώς δεν υπήρχε τηλεοπτικό παραθύρι να τον φιλοξενήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα