Δημήτρης Σούλτας: Το τουίτς και το σαντουίτς

*** Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη. Το φάντασμα της ανίατης ακροδεξιάς βλακείας.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το τουίτς και το νασιονάλιτυ, χωρίς να γνωρίζει τι είναι. Σε παράρτημα του Χάρβαρντ στα Λεχαινά θα πρέπει να σπούδασε.

*** Σημαντικές αλλαγές στο “Ποτάμι”. Ναυλώνεται από το κόμμα ταξί για να γίνεται εν κινήσει η Μεγάλη Συγκέντρωση των Αντιπροσώπων.

*** Βροχή οι αναρτήσεις από το “μέτωπο της λογικής” για τα τρία χρόνια απο το δημοψήφισμα,

που έβγαλε το “όχι”. Είναι γεγονός ότι έχουν αλλάξει στάση. Τότε θεωρούσαν όσους ψήφισαν “όχι” απλώς βλαμμένους. Τώρα ζητούν απ’ αυτούς να ζητήσουν γονυπετείς συγγνώμη έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ θα αυτομαστιγώνονται.

*** Ψηφίστηκε στην Αυστρία το 12ωρο για καθημερινή εργασία και το 60ωρο για εβδομαδιαία. “Εθελοντικά” πάντα. Άλλωστε η σύγχρονη δουλεία θα είναι πολιτικώς ορθή. Θα ονομάζεται “εθελοντισμός” και θα αποκρούει παρωχημένους θεσμούς όπως ο μισθός.

*** Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς είναι έτοιμος να έρθει στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Καθώς οι αμερικάνοι αξιωματούχοι στο εξωτερικό πουλάνε κυρίως όπλα, θα απογοητευτεί από το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα η οπλοφορία και δεν θα μπορέσει να σπρώξει στη χώρα καμιά καραβιά περίστροφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα