Δυσαρέσκεια Κοτζιά με τις δηλώσεις Τοσουνίδη περί κυβερνητικής συνεργασίας

Την αντίδραση κύκλων του υπουργού Εξωτερικών προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του εκπρόσωπου Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρου Τοσουνίδη, ο οποίος με αφορμή δηλώσεις του έλληνα ΥΠΕΞ στη συνάντησή του με τον γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας, έκανε λόγο ότι «ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία».

«Την κυβερνητική συνεργασία υπονομεύουν αποκλειστικά και μόνο εκείνοι που απειλούν διαρκώς ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και όχι όσοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της με τη λήξη της τετραετίας», σχολίασαν χαρακτηριστικά οι κύκλοι του

κ. Κοτζιά, τη στιγμή που σε νέες δηλώσεις κατά του έλληνα ΥΠΕΞ προέβη το πρωί της Παρασκευής ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επέμεινε στο ότι ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία.

«Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του», τόνισε ο κ. Τοσουνίδης.

«Θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο με αυτή την κυβέρνηση μέχρι να χτυπήσει την πόρτα της Βουλής η Συμφωνία των Πρεσπών», ανάφερε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση πριν ψηφιστεί η συμφωνία στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα