Εδώ δολοφονήθηκε ο 51χρονος στην Αγία Παρασκευή – «Άρωμα» νύχτας πίσω από την ενέδρα θανάτου (εικόνες)

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Αγία ΠαρασκευήΣε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται, σύμφωνα με την αστυνομία, η ανθρωποκτονία του 51χρονουΒρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Νεαπόλεως έξω από το νεκροταφείο της Αγίας ΠαρασκευήςΟ άντρας ήταν σεσημασμένος για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα

Θρίλερ επικρατεί με τη μαφιόζικη δολοφονία του 51χρονου το βράδυ της Δευτέρας στην Αγία Παρασκευή, με την ΕΛ.ΑΣ. να προκρίνει πλέον

ως το πιο πιθανό σενάριο για τα κίνητρα των δραστών το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Συγκεκριμένα, σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται, σύμφωνα με την αστυνομία, η ανθρωποκτονία 51χρονου σεσημασμένου για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.

Ο τόπος της ενέδρας θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Νεαπόλεως, όταν ξαφνικά τον πλησίασε άγνωστος δράστης που επέβαινε σε μηχανή και τον πυροβόλησε. Σημειώνεται, ότι στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.

O δρόμος δεν θεωρείται ερημικός και βρίσκεται πολύ κοντά στο Κέντρο Ερευνών «Δημόκριτος». Μάλιστα, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από περιοίκους που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Επιπρόσθετα, το θύμα ταυτοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από την Ασφάλεια και έτσι οι αστυνομικοί απέκτησαν μια πιο καθαρή εικόνα για το μαφιόζικο έγκλημα.

Η πρώτη εκδοχή που εξετάζεται από την Ασφάλεια Αττικής είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες της νύχτας. Το δεύτερο σενάριο είναι να πρόκειται για διαφορές για ναρκωτικά.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα