«Έφυγε» ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης – Συλλυπητήρια της ΕΠΟ στην οικογένειά του

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών, Χριστόφορος Χριστοφορίδης. Συλλυπητήρια ανακοίνωση προς την οικογένειά του εξέδωσε και η ΕΠΟ. Ο εκλιπών ήταν μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης διετέλεσε πρόεδρος στην Ε.Π.Σ. Σερρών για 25 ολόκληρα

χρόνια, από το 1992 έως το 2017 με σημαντικότατη προσφορά στο σερραϊκό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος που άφησε τη «σφραγίδα» του στο ποδόσφαιρο του Νομού, που ήταν πάντα δίπλα στις Μικτές ομάδες πανηγυρίζοντας με αυτές δύο πρωταθλήματα Ελλάδος το 1992 και το 1994 και μια 2η θέση το 2008, αλλά και δίπλα στα νέα παιδιά που πολλά από αυτά φόρεσαν τη φανέλα με το Εθνόσημο ενώ είδε την Ένωση επί ημερών του να «γιγαντώνεται» αφού για πολλά χρόνια ήταν 3η δύναμη στην Ελλάδα μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης ήταν και ο άνθρωπος που ήξερε να κερδίζει εκλογές αφού επικράτησε και στις έξι εκλογικές αναμετρήσεις που συμμετείχε ενώ δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τη μεγαλύτερη ομάδα του Νομού, τον Πανσερραϊκό.

Όπως είπαμε, ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέφρασαν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του, για την απώλεια του πρώην προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Χριστόφορου Χριστοφορίδη. Όπως αναφέρει η ΕΠΟ, ο εκλιπών υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις εθνικές ομάδες για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ε.Π.Σ.Σερρών, αναφέροντας:

«Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής, τα μέλη του Δ.Σ, οι υπάλληλοι και όλη η ευρύτερη οικογένεια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του τέως Προέδρου της Ένωσης, Χριστόφορου Χριστοφορίδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου σε ηλικία 80 ετών.

Ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης υπηρέτησε με σοβαρότητα το Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τη θέση του Προέδρου επί 25 συναπτά έτη(1992-2017), έχοντας προηγουμένως υπάρξει παράγοντας σε ομάδες που ο ίδιος συνέστησε όπως ο Μακεδονικός Σερρών, ο Π.Ο.Σ και η Σέρρες ’85, ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Ο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Νέων επί θητείας Βασίλη Γκαγκάτση. Η Ε.Π.Σ.Σερρών εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα της πόλης μας που θα τον σκεπάζει».

Πληροφορίες: diktyotv.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα