«Είχε πιει ένα ποτήρι κρασί», λέει ο δικηγόρος του οδηγού της νταλίκας – Οι τραγικές συμπτώσεις

Τραγικές συμπτώσεις για «θύτη» και θύματαΈχουν χάσει τα παιδιά τους σε τροχαίαΣε μηχανολογική βλάβη «τα ρίχνει» ο δικηγόρος του 64χρονου οδηγού της νταλίκας

Η τραγωδία σημειώθηκε στις 5:40 το πρωί της Τετάρτης, όταν μία νταλίκα που κινείτο στην άνοδο της Εθνικής Οδού βγήκε εκτός πορείας, πέρασε τα διαχωριστικά, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συνέθλιψε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου.

Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, 65 και 60 ετών, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ μία γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη. Η γυναίκα, 34 ετών που νοσηλεύεται στη

ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου είναι η κόρη του οδηγού του ενός οχήματος.

Ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ που του έγινε.

Ο οδηγός κρατείται σε τμήμα της Δυτικής Αττικής.

«Δεν τον άκουγε το όχημα», υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Να διαλευκάνει τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος προσπάθησε ο δικηγόρος του οδηγού της νταλίκας, Πέτρος Μαντούβαλος. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και υποστήριξε πως ναι μεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του πελάτη του, ωστόσο στη διαδικασία της φορτώσεως με αναψυκτικά το όχημα παρουσίασε μηχανολογική βλάβη.

«Το αυτοκίνητο δεν τον άκουγε. Η ταχύτητά του δεν ήταν μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.

«Πριν το δυστύχημα ο οδηγός ήταν με φίλους του και επειδή γνώριζε ότι δεν θα πάρει ο ίδιος το όχημά του, έπινε ένα ποτήρι κρασί», κατέληξε ο κ. Μαντούβαλος.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τους «πρωταγωνιστές»

Ο οδηγός της νταλίκας είχε χάσει σε τροχαίο τον αδελφό του πριν από χρόνια, ενώ το 2007, αναβάτης σε μια μηχανή, σκοτώθηκε στην άσφαλτο και ο 23χρονος γιος του ελάχιστα μέτρα μακριά από το σπίτι τους στην Αρεόπολη.

Το ένα από τα δύο θύματα του χθεσινού δυστυχήματος, πριν από περίπου 10 χρόνια, σε ένα τροχαίο στην Αθήνα, είχε βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, όμως είχε χάσει το μεγαλύτερο από τα τρία του παιδιά, την 16χρονη τότε κόρη του, η οποία ήταν συνοδηγός του στο αυτοκίνητο. Τώρα ο ίδιος σκοτώθηκε ακαριαία ενώ η μεγάλη κόρη του δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική.

Keywords
Τυχαία Θέματα