Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση Φιλιππάκη κατά Στουρνάρα

Σε μια σοκαριστική ανάρτηση προχώρησε την Παρασκευή, ο δημοσιογράφος και ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλιππάκης βάλλοντας εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Χαρακτηριστική

είναι η φράση: «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Μάλιστα δεν διστάζει να απαντήσει στα σχόλια χρηστών που τον επικρίνουν, πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον πουν ηθικό αυτουργό σε ένα ενδεχόμενο χτύπημα εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις αναρτήσεις Φιλιππάκη κατά Στουρνάρα

Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας παρέδωσε τα ονόματα και τα στοιχεία των χρηστών των social media που καταφέρθηκαν εναντίον του με άθλιες και απαράδεκτες αναρτήσεις, μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Στη συνέχεια, ο κ.Τόσκας παρέδωσε τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προχωρήσουν μετά από έρευνα οι διώξεις στα φυσικά πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα