Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τρίτης σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά και κύρια χαρακτηριστικά είναι: Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς νότιους ανέμους και πιθανόν τοπικά χαλαζοπτώσεις

και οι κατά περιόδους πυκνές χιονοπτώσεις.

Οι βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:

Σήμερα Τρίτη (27/2): Νησιά Ιονίου, Δυτική Στερεά και Πελοπόννησος.

Αύριο Τετάρτη (28/2): Τις πρωινές ώρες πιθανόν τις Κυκλάδες και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου καθώς επίσης και τα Δωδεκάνησα.

Οι πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν:

Σήμερα Τρίτη: Περιοχές της Ηπείρου (πάνω από 400-500 μέτρα), της Θεσσαλίας και της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς (πάνω από 600-700 μέτρα), της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας (πάνω από 200-300 μέτρα) καθώς επίσης και πεδινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αύριο Τετάρτη: Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως Χαλκιδική, πάνω από 200 μέτρα) και μέχρι τις απογευματινές ώρες τις πεδινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα