«Ενοικιαζόμενοι» οι εκτελεστές του Γρίβα; – Τι έδειξε η νεκροψία

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τους δράστες να πλησιάζουν και να εκτελούν τον Γρίβα, αφού είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείοΤελικά ο εκτελεστής σκότωσε το θύμα μπροστά στα μάτια του 10χρονου παιδιού

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές, ένα από τα πιθανότερα σενάρια για την ταυτότητα του δράστη είναι πως πρόκειται για «ενοικιαζόμενο» εκτελεστή.

H νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι ο Βασίλης Γρίβας δέχθηκε στην δολοφονική επίθεση εναντίον του 7 σφαίρες, δύο στο κεφάλι και πέντε στο σώμα.

Μάλιστα, αν η εκτίμηση περί «ενοικιαζόμενων» εκτελεστών επαληθευτεί

τότε το πιθανότερο σενάριο είναι οι δολοφόνοι να ήρθαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα για το έγκλημα και στη συνέχεια να αποχώρησαν.

Η στυγερή δολοφονία συνέβη το πρωί της Τρίτης έξω από το Δημοτικό Σχολείο όπου πηγαίνει ο γιος του θύματος προκαλώντας πανικό σε μαθητές και γονείς. Οι δράστες δεν δίστασαν να εκτελέσουν τον Βασίλη Γρίβα μπροστά στα μάτια του 10χρονου παιδιού του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με την ειδική ψυχολόγο που παρακολουθεί τον 10χρονο το παιδί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ ακόμη ερωτά γιατί να συμβεί αυτό στον μπαμπά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα