Επεισοδιακό και με ελληνικό… χρώμα το Γουότφορντ – Άρσεναλ: Έπεσαν «ψιλές» με Χολέμπας (video)

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Άρσεναλ την Κυριακή (15/09) στον εκτός έδρας αγώνας της με τη Γουότφορντ για την Premier League. Εκτός από το γεγονός πως άφησε δυο βαθμούς (2-2), το ματς ήταν επεισοδιακό, είχε… ελληνικό χρώμα, ενώ έπεσαν και «ψιλές» με τον Χοσέ Χολέμπας. Τον συγκράτησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ήταν… μοιραίος για τους «κανονιέρηδες».

Η Άρσεναλ πήρε σημαντικό προβάδισμα στο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες της δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται

σκληρά, με αποτέλεσμα να υπάρξει και συμπλοκή μετά από μία έντονη αντίδραση του Χοσέ Χολέμπας.

Συγκεκριμένα, ένα φάουλ στον πρώην διεθνή έλληνα άσο είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν μερικές «ψιλές» μεταξύ των παικτών, λίγα λεπτά πριν από το ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να είναι αυτός που ηρέμησε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, με τον οποίο γνωρίζονται καλά και από τη συνύπαρξή τους στην Εθνική Ελλάδας, το διάστημα που ο Χοσέ Χολέμπας φορούσε τη «γαλανόλευκη».

#LigaPremierTD ¡Se calientan los ánimos en Vicarage Road! Nicolas Pépé y José Holebas se encaran
Watford 0-2 Arsenal pic.twitter.com/7gjOrvyper

— Telemundo Deportes (@TelemundoSports) 15 Σεπτεμβρίου 2019

Στα αγωνιστικά, η Άρσεναλ προηγήθηκε με 2-0, αλλά δεν νίκησε, με τον Sokratis» να κάνει «δώρο» το πρώτο γκολ των γηπεδούχων. Οι «κανονιέρηδες» πήραν προβάδισμα με δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο πρώτο μέρος. Ακολούθησε η μείωσε με λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ενώ ο Λουίζ έκανε πέναλτι στο 86′, επιτρέποντας την ισοφάριση των γηπεδούχων. Η Γουότφορντ θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις, αλλά ο Ντουκουρέ αστόχησε στη φάση του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα