Επίκαιρη ερώτηση Τσιάρα για δηλώσεις του Π. Καμμένου στη Βουλή

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, κατέθεσε ο γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, σχετικά με δηλώσεις του στη Βουλή για την υπόθεση Γιαννουσάκη.

Στην ερώτησή του ο κ. Τσιάρας αναφέρει πως «στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της

εμπλοκής του σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, ο κ. Καμμένος υποστήριξε, επί λέξει, ότι πρόκειται για “κατασκευασμένα ψέματα αυτά τα οποία βγάλανε την προηγούμενη εβδομάδα, ότι δηλαδή έμεινα σε πανάκριβο ξενοδοχείο χρεώνοντας το Δημόσιο. Χρέωσα την πιστωτική μου κάρτα”».

Ο κ. Τσιάρας υπογραμμίζει ότι «προκειμένου μάλιστα να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του, ο κ. Υπουργός κατέθεσε προς ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας την υποτιθέμενη απόδειξη από τη χρέωση της προσωπικής του πιστωτικής κάρτας» και προσθέτει: «Ωστόσο, σύμφωνα με τη σχετική απόδειξη εξόφλησης του κ. Καμμένου στο ξενοδοχείο Mandarin, η οποία δημοσιεύτηκε στον Τύπο, ο κ. Υπουργός – εν αντιθέσει με όσα υποστήριξε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής – φέρεται να εξόφλησε το λογαριασμό του με μετρητά».

Μετά από αυτά, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ρωτά:

«1. Αντιλαμβάνεται ο κ. Υπουργός το θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε να επιχειρήσει να παραπλανήσει την Εθνική Αντιπροσωπεία, μετερχόμενος μάλιστα ψευδή αποδεικτικά στοιχεία; Συναισθάνεται το μέγεθος του ηθικού του παραπτώματος;

2. Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ο κ. Υπουργός κατασκεύασε ένα τόσο αυταπόδεικτο ψέμα;».

Keywords
Τυχαία Θέματα