Επίσημα νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ανακοινώθηκε επισήμως το νέο ΔΣ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και νέος πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Την Πέμπτη 14/6 συνεδρίασε το νέο διοικητικό σχήμα της «Μάνας του Λόχου» και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 14/6 το νεοεκλεγές διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού

Α.Ο., με θέμα τη συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και έπειτα από ομόφωνη απόφαση η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι ως κάτωθι:
Πρόεδρος: Δημήτριος Γιαννακόπουλος
Αντιπρόεδρος: Στέφανος Αυγουλέας
Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτης Μπόμης
Ταμίας: Γιώργος Μοιρέας
Γεν. Αρχηγός: Βασίλειος Παρθενόπουλος
Έφορος Εγκαταστάσεων: Αλέξανδρος Έλληνας
Μέλη: Παναγιώτης Μπίτσος, Πέτρος Μπίτσος, Βασίλειος Παυλόπουλος».

****
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη το νέο ΔΣ του ερασιτέχνη και ευχήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στα υπόλοιπα μέλη καλή θητεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο υπό την προεδρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει, όπως και στα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ. Εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική θητεία».

****
Πλήρωσε την δόση προς τον Μίκαελ Εσιέν ο Παναθηναϊκός και πλέον δεν κινδυνεύει με επιβολή ποινών. Ο Γκανέζος άσος κατέθεσε νέα προσφυγή για τον Ιούνιο.
Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα είχε εκδικαστεί η καταγγελία του Εσιέν και πλέον αναμενόταν η απόφαση που θα έφερνε νέα «καμπάνα» για το «τριφύλλι». Η συγκεκριμένη καταγγελία ήταν για ένα ποσό κοντά στις 36.000 ευρώ και αντιστοιχούσε στην δόση του Μαΐου.

Παρ’ όλα αυτά, από τον Παναθηναϊκό κατέβαλαν στον παίκτη το ποσό αυτό και έτσι πλέον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για αφαίρεση βαθμών. Ο πρώην παίκτης των «πράσινων» από τις 6/6 έχει, πάντως, προχωρήσει σε νέα προσφυγή για την δόση του Ιουνίου. Αυτή πρόκειται να εκδικαστεί τις επόμενες εβδομάδες. Υπενθυμίζεται πως πλέον πέραν αυτής της του Ιουνίου απομένει μόλις μία ακόμα δόση για να πληρωθεί ο Γκανέζος και να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα