Έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για σελίδα στο Facebook που καλεί να μη φορούν μάσκα τα παιδιά στο σχολείο

Έρευνα ξεκινά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για σελίδα στο Facebook με τίτλο «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» που προτρέπει τους γονείς να μην φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους στη νέα σχολική χρονιά, έχοντας ήδη χιλιάδες μέλη.

Ειδικότερα

όπως μετέδωσε ο Alpha η δικογραφία μετά την έρευνα θα σταλεί στις δικαστικές αρχές και από κει και πέρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εντοπίσει και θα φέρει προ των ευθυνών τους, τους διαχειριστές αυτών των σελίδων που απειλούν τη δημόσια υγεία.

Η σελίδα που είναι δημόσια διαδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ εντύπωση προκαλούν τα μηνύματα που αναρτώνται με γονείς να δηλώνουν αποφασισμένοι αν επιβληθεί το μέτρο της μάσκα στους μαθητές να μην στείλουν ούτε για μια μέρα τα παιδιά τους στο σχολείο.

Από το νηπιαγωγείο η μάσκα στα σχολεία

Υποχρεωτική αναμένεται να είναι η χρήση μάσκας στα σχολεία, από το νηπιαγωγείο και για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, σύμφωνα με όσα είπε η Νίκη Κεραμέως.

Αυτό έγινε γνωστό από την ίδια την αρμόδια υπουργό Παιδείας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ALPHA. Η κ. Κεραμέως υπογράμμισε ότι αυτή ήταν και η εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων για το θέμα, η οποία έχει γίνει αποδεκτή, ως φαίνεται, από την κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα