Ερωτήσεις που θα κάνεις στο πρώτο ραντεβού για να προλάβεις έναν… άσχημο χωρισμό

Ακόμα και από το πρώτο ραντεβού μπορείς να καταλάβεις ποιο πιθανό πρόβλημα θα σε απασχολήσει μελλοντικά σε περίπτωση που προχωρήσεις σε σχέση με το άτομο με το οποίο βγαίνεις.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δικηγόροι που έχουν αναλάβει υποθέσεις χωρισμού, προτείνοντας, μάλιστα, πέντε ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στον/στην υποψήφια σύντροφο για να προλάβεις τον άσχημο χωρισμό.

«Πόσο συχνά μιλάς με τα αδέρφια ή τους γονείς σου;». Με μια ερώτηση η οποία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη σχέση του άλλου με την οικογένειά του, θα βγάλεις και τα απαραίτητα συμπεράσματα

για αν αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Πολλές σχέσεις έχουν καταστραφεί αν ο ένας από τους δύο συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητα τη σχέση με τον γονιό.

«Είσαι παντρεμένος/η;». Πιθανόν να σας φαίνεται άκομψο να ρωτήσετε τον άλλον αν είναι παντρεμένος, ωστόσο αυτή η πληροφορία είναι πολύ σημαντική καθώς αν κάποιος δεν έχει πάρει διαζύγιο, δεν πρόκειται να το κάνει.

«Τι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο στη δουλειά σου;». Αν ο άλλος είναι «παντρεμένος» με τη δουλειά του, λείπει πολλές ώρες από το σπίτι ή δεν μπορεί ούτε μια ταινία να δει αν δεν κοιτάξει το κινητό του, τότε αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση.

«Για ποιον λόγο χώρισες από την τελευταία σου σχέση;». Αν ο άλλος ρίχνει το φταίξιμο στον/στην πρώην σύντροφο, χωρίς να αποδέχεται ότι έχει και ο/η ίδιος/α ευθύνη, τότε αυτό είναι κακό σημάδι για το μέλλον της σχέσης.

«Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου, τι θα ήταν αυτό;». Aν ευχόταν να μπορούσε να είχε δουλέψει στο εξωτερικό, να γυρίσει τον κόσμο ή να… παντρευτεί τον πρώτο του έρωτα, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς για το δεύτερο ραντεβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα